Saturday, March 24, 2012

CIty Hunter - KDrama

Hoyeeah mari mereview kdrama lagi ^^...kali ni cita City Hunter...ok berterus terang aku katakan, permulaan episod agak tidak faham, tembak2, politik2 bagai, bila hero sudah muncul, iyaaah, lebih mudah di fahami hahahaha

hero iaitu lee min ho, sapa lagi kan hehehe....cita ni berkisarkan tentang seorang pemuda yang di training untuk membalas dendam di atas kematian bapanya sendiri...tapi memang sangat la putar belit hahaha, tapi besh sebab hero ensem ^^

kelainan drama ni, ada luka2, tembak2 yang aku pun agak terasa kesakitannya ibarat cubit paha kanan, paha kiri pun rasa sakit, ha lebih kurang mcm tu la hahahaha

dan drama ni membuatkan kita rasa nak tengok lagi next episod apa akan terjadi hehehe....my hubby pun layan, tapi nk kena cita kt dia, agak malas la kan di situ hahaha....


hero dan heroin dalam cerita ni, pernah bercinta di dunia realitinya, tapi dah clash dah la muahehehe....

sangat sweet kan? hehehe...dia la menjadi penyebab aku tengok cerita ni hanya dalam masa 2 minggu nak habis hehehe...20 episod kot hahaha, xsabaq nak tau kesudahan...mau kalau cita tak besh 20 episod, aku tegk 2-3 bulan gak la baru habis hahahaha...

ok so, untuk cerita City Hunter ni sangat2 la di recommend kan untuk tengok, sangat besh, siap dunload OST dia lagi hahahaha....cita ni kira masih baru lagi la, di tayangkan pertengahan tahun lepas...baru lagi la kan...sekarang ni, tengah main cerita Rooftop Prince lakonan Micky Yoo Chan aaah ^^...baru dua episod airing kt korea, so biar la dulu ek, nk tengok cerita yang dah complete, iaitu Boy Over Flower Ram Nyun Shop lak...

jom tengok sesama ^^
 

1 orang yang tak busy ^^:

Emma said...

hensem la hero tu

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...