Tuesday, February 21, 2012

Shopping di GM Klang

Salam all ^^...ok, ni entry lama selepas cameron highland yer hahaha...xkira!! nk tulis gak heehe...

Dah lama kot aku teringin sangat nk pi GM Klang ni...retu dah pi Plaza GM kt Chow Kit tu, tapi sayangnya la kedai banyak tutup huhuhu...

Aku pi GM Klang ni pun, lepas kami angkut2 barang saki baki dari rumah sewa aku tu...(selepas pi cameron highland tu la hehehe), kononnya lepas angkut barang terus nk balik kampung, sebabnya esok (Ahad) hubby keja...tapi, elok lepas ja tol Jalan Duta, jem ya Rabbi...memang buat sakit hati...tambah lak aku yang pegang stereng, lagi rasa stress...

Hubby nk balik kg sangat2 dah ni...aku kata kat dia, kalau dia sanggup nk redah jem, dia bawak keta, aku xmo bawak keta hahaha protes2, dia pun tak sanggup dek non, keta bergerak mcm siput kot, al-maklumlah dekat raya2 cina ni, melayu cina india semua pakat balik kg, cuti panjang tu...

so dengan akal  yang Allah kurniakan ni (poyo gila hahaha), aku kata "Jom la kita pi GM Klang", hubby ikut saja, sebab aku yang drive muahehehe...padahal niat dari kg lagi, turun KL kali ni aku nk gak singgah GM Klang hahaha...akhirnya tercapai, Yes!! ^^

Aku keluar ikut susur sungai buluh/klang(rasanya la, mcm dh lupa hahaha)...jem gak ooo tera nk sampai susur keluar tu huhuhu...kan dah kata tadi, keta bergerak mcm siput yang banyak mcm semut hahahaha....

sesat2 gak la nk sampai cni, tapi senang ja jalan dia sebenarnya, cuma aku tak familiar dengan jalan sekitar klang ni, dengan bantuan GPS sampai gak kami dua orang yang tensen dengan jem ni hahaha...rupa2nya dia bertentangan dengan Jusco Bukit Tinggi...
ok, parking agak senang...masuk2 ja terus dapat parking cantik dan dekat ...(dalam hati aku, habis la strawberry fresh dalam keta huhuhu)

Ok jom tengok apa yang besh sangat sampai tergedik2 aku nk pi sini?
kedai2 barang2 borong la hahaha...tu yang nk pi sangat2 tu..contohnya beg kt atas ni, satu beg RM50, beli 3 beg jatuh satu RM25, tak ka murah tu namanya?? tapi kena beli 3 la...eh aku bagi contoh je tau, bukan tau harga dia pun hahahaha

ha ni rompers ni, pun besh kot...memang murah, beli 3 memang dah di kira harga borong dah...


tengok ni, eyeshadow fake MAC, tapi original Manly dan Miss Rose...suka tengok, nk beli, mcm nk buat apa ek? hahaha ni ja yang sempat aku snap, yang lain malu nk snap hahaha.....

dan inilah hasil tangkapan aku hahaha hubby belanja, dia kata xyah la nk beli coach bagai, kalau beli coach boleh beli lapan puluh beg ni hahahaha.....

dan ni rompers untuk di hadiahkan ^^ comel2 kan...

ribbon brooch...sukaa!!!

so kesimpulannya, kalau sapa yang nk buat bisnes ka, boleh la mai beli barang borong kt cni...murah dan berbaloi boleh buat duit ^^

6 orang yang tak busy ^^:

Henry Zackery said...

nice entry

Emma said...

rompers tu brapa? just nak compare beli online....kalau murah sgt, kak M dah dekat sgt dgn gm nih.

Juliet said...

Rompers tu kalau beli 3 satu paket jatuh brape?

Kalau beli 1 paket harga brape? :)

LanaBusyBee said...

@henry zackery : tq ^^

kak emma & ell : satu paket rm33, kalau beli 3 paket satu jatuh rm22 ^^

Unknown said...

kedai manik di gmklang yang murah dan bermutu adalah kedai my collection trading. kedai dia adalah tingkat 1no 31 & tingkat2no120. 0122803334, allan

PM said...

GM Klang kini sudah ada bangunan baru yang mempunyai 7 tingkat. Lebih kedai borong dan tempat letak kereta.

Singgah ke kedai borong kami di 2F-15, Tingkat 2 di GM Klang baru ini.

PM Borong adalah pemborong aksesori wanita di GM Klang, Klang, Selangor, Malaysia. Produk aksesori wanita yang dipilih adalah sesuai untuk pasaran di Malaysia. Kebanyakan produk kami sesuai untuk dijual di bazar malam, pasar raya, tapak perniagaan, kedai pakaian, kedai aksesori wanita dan kiosk.

www.borongborong.com.my

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...