Thursday, February 23, 2012

Cranberry Joy Lip Balm from BodyShop


ok, mood review makeup sudah mariiii!! hehehe....kali ni aku nk review lip balm yang superb besh...nama dia Cranberry Joy Lip Balm...beli kt bodyshop saja...

apa yang menarik sangat sampai rasa nak beli ni? sudah semestinya bau dia, mcm chewing gum, bau sweet manis2, tapi pakai kt lip xde la rasa manis pun, cuma bau dia tu besh..fresh berry flavor...lepas pakai lip balm ni, pastu pi cium hubby korang hahahaha....(Awas, jgn di buat pada yang belum kawen ek hahahaha)

satu lagi yang besh pasai lip balm, senang nk bawak dan senang nk calit...bibir kering, calit saja tanpa perlu rasa risau hehehe...

ok, mesti nk tau harga dia kan, RM22 , 13gram..murah ja kan, mampu di miliki....ntah tahun bila la nk habis hehehe....

p/s : aku suka barang2 bodyshop, sebab dia semulajadi...mari guna barang semula jadi!!!

2 orang yang tak busy ^^:

Emma said...

i pun suka barang body shop....heee

Alida Ali said...

Mcm menarik..sesuai utk org bibir kering...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...