Tuesday, November 10, 2009

Terasa

Saudara mara ni, kalau dah terasa atau sakit ati mmg susah nk elok balik....susah kan?? tapi kalau adik beradik kandung, gaduh la mcm mana pun, mesti baik balik (my family la,korang xtau la kan)..carik2 bulu ayam, lama2 tercantum jua....hurmmm...nk buat balik mcm tu, xsampai ati, and kitaorg bukan jenis yang mcm tuh...mak abah pun ajaq yg baik2 ja even depa wat mcm tu...xpa la...mayb ada hikmahnya...buat2 ja mcm xdak apa2 berlaku walapun dok mkn ati huhuhuhu

P/s : salute kt abah yg sentiasa cool...xdak kaitan dgn tokwan tau ^^

3 orang yang tak busy ^^:

fledge-ling said...

biase la tu ruby... kita pk pasal hati org, org tak pk pasal hati kita pun... NORMAL~

jgn mkn hati bebyk sgt.. kang kurus... hg tak lawa kurus... (",)

Mohd Naim said...

kadang2 kalau terasa dgn family lagi parah...kalau terasa dgn kawan, boleh putus dan tak jumpa2..lama2 lupa la..kalau dgn sedara tu, tiap kali raya atau kenduri kendara mesti jumpa, then luka lama berdarah kembali..huhu

apa2 pun, bergantung kepada individu la...kalau sedia memaafkan dan lupakan sengketa lama..hidup pasti tenang dan aman...

LanaBusyBee said...

farah : tu la pasal..xpa la..besh gak klu mkn ati leh kurus hehe, tapi sejak dua menjak ni selera mkn aku kemain lagi huhuhu..tolon2

naim : kita sedia maafkan, tapi bila pk balik sakit ati jer huhu..abaikan je la kan, buat apa nk ingt2...lantak la

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...