Friday, November 6, 2009

Hepy Besday Baby Blue ^^

Rini 5 hb Nov, genap la baby blue umoq setahun jagung ^^ hehehe..

Semoga baby blue sentiasa memberi khidmat pada aku, dan xbuat peragai tau..Aku akan sentiasa manjakan baby blue kalau perlu, cthnya pi servis kalau dah kena servis, bg makan angin yang cukup2, bawak baby blue dgn penuh hati2..

Thanks ya baby blue, saya sayang awak sangat2...awak dah banyak membantu saya..awak la yang meneman saya di kala saya ingin pergi ke giant..kt giant sy mandikan awak, saya spakan awak ^^..tapi sorry dah lama saya x massage awak, banyak sangat dah calar kat badan awak, tapi bukan saya yang buat, orang lain yang tak prihatin yang buat huhuhu..saya sedey bila awak calar..tapi..saya xkisah la, nk buat mcm mana kan, janji awak boleh temankan saya....

Saya dah belikan perfume tuk awak, mahal tau, bau anggur, mesti awak suka, sebab saya pun suka, rasa mcm nak makan jer ^^...

Oklah, semoga awak terus menemankan saya pergi keja, pegi shoping dan bawak saya jalan2 ^^ Hepy besday Baby Blue (^____^)

P/s: sorry ek baby blue, awak punya kad pengenalan lum siap lagi, mcm na la sy nk bawak awak dgn sah ni? Insyaallah esok siap la kad pengenalan awak tu heee~~~

2 orang yang tak busy ^^:

Alida Ali said...

Amboi kete pun ada ucapan bday ek...

LanaBusyBee said...

mesti la akak...sbb sy sayang dia hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...