Friday, November 13, 2009

Hujung minggu yang besh

Ha baru nk leh cita pasal hujung minggu yang baru lepas..Punya la sibuk, nk masuk hujung minggu yang baru dah baru nk cita hujung minggu yang baru lepas heee~~~`

Hari Jumaat pagi Tokwan n the geng dah sampai kt KL...pepagi dah call aku tanya nk masuk KL ikut jalan mana..lawak la pdot ni, xtau jalan ja mula la penin hehehe...

So ari Jumaat aku pi keja mcm besa...Tokwan , Min n Pcan pi daftar tuk join Tournament Ran Online anjuran My Rosso n Rakan Muda.....tournament tu buat kt depan plaza low yat...

Mlm tu, aku sebenrnya nk sgt jumpa Tokwan huhuhu, dah lama xjumpa...taaaaaapi, aku tau, depa sibuk dok training tuk event sok huhuhu..kul 2.30 pagi baru ajak kuar, gilo ka apa, dah lewat huhuhuhu....

So pagi sabtu tuh, aku saja carik pasal hehehe...Last2, mcm xdilayan ja pasal aku tuh, so aku pun ikut gak depa join tournament tuh..aku x masuk pun la, jadi supporter ja hehehe....

Kul 12 tgh hari kuar dari umah, naik LRT kt BTS...masuk2 terus jumpa Tokwan la lam LRT^^ heee suka2...pastu smpi kt Low Yat, ramai la gak budak2 muda ni..rupanya2 ada dua event, satu Tournament Ran Online, satu lagi pertandingan Extreme Dance...ptt la ramai jer budak2...masuk contest rupanya...kononnya kul 1 la start battle tuh, sekali kul 5 ptg baru start battle...gila lama la nk tunggu huhuhu...masa di habiskan di lemon food court kt low yat tuh..sesi berkenalan dgn geng2 Ran Online...ramai gak, lebih 20 orang..mmg havoc la, benda yang di perbualkan x lain xbukan pasal game ja la hehehe...

So lama sangat nk tunggu, aku n Tokwan pi merayau2 di Berjaya Times Squre...cari pusat karaoke, xdak la...hampa ja..last2 cari port makan hehehe...dlm kul 4.30 ptg mcm tuh, hujan turun agak lebat ..musim ujan la ni....

Event start kul 5 lebih...wahah, semangat ja tgk geng2 ni dok battle...first group dari geng midon, menang sat ja gxgxgx..pastu second group midon pun menang gak...third group midon (group Tokwan) pun menang gak, waaaa gxgxgx..tiga-tiga group dapat masuk separuh akhir sok, tapi second group midon akan battle dgn third group midon, ahahaha lawan dgn geng sendirik.... (p/s : midon tu nama guild lam game tu ha ^^)

Pas dah abeh, sok kena la mai lagi..Lepak2 kt kedai mkn kt sg besi tuh...waaaaa sgt la besh leh gather reramai mcm tuh >.<..Mlm kononnya nk kuar dgn Tokwan tapi segan lak aku sorg ja pempuan, lagipun dah letih, so tdoq ja la zzzzzzzzzzz

Hari Ahad - kul 11.30 pagi kuar dari umah...jumpa lagi di low yat, ni kiranya separuh akhir la ni...sat ja group Tokwan di kalahkan dgn group lawannya...ahahaha xpa la, yg dpt masuk final pun ,kengkawan sendirik gak kan...last2 dpt tempt ketiga, ok la tuh kan....masa banyak di habiskan di event tu ja heee~~~ tapi puas ati la, leh kenal suma geng2 player ran ni...

tapi yang xbeshnya, ada geng yang sakit mata..huhuhu sian2, merah2 abeh mata...pastu dok calit2 kt mata Tokwan gak...pastu dok suh aku tengok mata depa, leh dpt MC kalau sakit mata hehehe...xmo la aku, sakit seyh...tak kering gusi la dgn geng2 ni haaaaiz (^___________^)

Malam lak g mkn kt McD dgn Tokwan kt JJ balakong...sian, mata dia dah merah..haaaaiz...pastu pi cari port karaoke..gila la, kalau karaoke yangbilik punya, sekepala RM36 kt green box huhuhu...last2 layan ja karaoke jamban kt south city dgn geng2 yg lain hehehe....pastu pi melepak di mapley sembang2 lebih kurang...adeeeh penat pipi aku dok gelak, dah nk krem dah pipi aku hehehe.... Pastu Tokwan bgtau, dia xtahan sakit mata..so aku pun bawak la pi cari klinik..huhuhu hari Ahad, suma klinik tutup..nama ja klinik 24 jam, taaaapi hampeh ja....sian Tokwan, smpi tertdoq lam keta sbb mata xleh nk bukak huhuhu... Puas hati la hujung minggu tu...asek geeelak ja...leh realese tensen dan realese rindu weeehuuu ^^.....so meh la layan pic lak yer
Ni contest Extreame Dance

Asek melepak mkn ja huahuahua

Sorry, xde pic aku, sbb aku tgh gemuk skrg ni ahahaha


First round pada hari Sabtu..menang senang ja gxgxgx ^^

Geng2 midon (^__^)

Besh kan dpt gather reramai mcm ni

Amin kena basuh ahahaha

Semi final...group tokwan

Tapi group tokwan di kalahkan oleh group ni..geng2 sendirik gak hehehe..gxgxg dpt tempt ke 3

Min n Bob..Bob pembawa virus sakit mata huhuhu

Pcan, membawa hati yang lara pas kalah dgn geng sendirik hehehe

P/s : mmg besh sangat leh jumpa reramai, asek gather kt market lam game ja hehehe

2 orang yang tak busy ^^:

Nurul.Farahida said...

weyh cik Ruby.. Kat BTS tu kan ada karaoke... Tp ala2 yg jamban tu la.. Tp cun sket dr jamban biase.. ngeee.. (",)

konfius... jap tokwan. jap pdot. naper byk nama? undercover ke?

LanaBusyBee said...

kat BTS? kt naaaaa? ada ek? xtau lak aku...

a'a aku pun confius, jap2 pdot, jap2 tokwan, aku takut nnt org confius aku dok kawan dgn Tokwan ahahaha...ok2 nnt pasal nick tokwan akan diceritakan hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...