Thursday, October 30, 2008

Hepy Besday n congrats tuk abah

28 oktober besday abah, Harun bin Arshad...jatuh cuti deepavali la plak hehehe...happy besday abah,walaupun aku tau abah bkn nya leh baca pun dari blog aku hehehe

tima kasih abah kerana menjadi abah yang sgt cool..walaupun satu masa dulu abah seorg yg sangat tegas,panas baran..tapi skrg abah mmg kewl..mayb sbb anak2 dia dh besaq la kot...
abah gak seorg yang ada sense of humor...ada ja benda yg dia nk wat lawak hehehe...dan yg paling besh,abah mmg suka guna short form klu tulis msj,pepandai la kalau kita nk baca kan cthnya mcm ni " abah dh m kan duit " ahahaha...aku punya la tak mo tulis short form takut dia tak paham,dia lagi short form dr aku hehehe....

dari dulu lagi,abah berkenan dgn satria neo...dia suh aku beli satria neo,klu aku tak mo,dia kata leh kasi dia ahaha...mcm la aku ni byk sgt duit hehehehe....Insyaallah klu aku ada rezeki,aku beli gak satu hari nnt tuk dia....

Hari ahad lepas,aku ada tanya habaq pasai umah kt kg yg di tenggelami ayaq bah (banjir)..tak dalam pun la dalam 5 inci ja...abah kata dia dh basuh umah dah...sure guna mesin sembur air la tuh,sng keja....pastu dia bagitau aku yang sekarang dia kt pejabat pas, nak terima watikah sebagai ketua kg...wahah,abah jadi ketua kampung...tahniah abah....tak sia2 usaha dia selama ini....semoga abah tabah menghadapi segala ujian dan sentiasa sehat selalu....amin.......

baju melayu abah tuh,aku la yang belikan kt dia...nk kaler hitam sbb nk pakai pi jamuan raya kt istana hehehe....

3 orang yang tak busy ^^:

Warnawanie said...

belikan maxis broadband utk abah.. hehehe

Warnawanie said...

bile nak apdet nih

LanaBusyBee said...

ahahaha sabau ler...ruby dok tgh sibuk ni...wanie,napa ruby tak leh nk view wanie nih?huhuhuhu wanie kena invite ruby ke?

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...