Tuesday, March 11, 2008

RanOnline games

ni adalah kisah tentang ranOnline games yang memang besh...
layan ja bila men game ni...
so aku nk cita la sket kt kengkawan aku bila depa asek tanya "men mcm na game tu?"
sebenarnya aku tak pandai pun nk main games online ni,smpi la ada "member" aku ajak main..so join je la kan..
fuh best gak..
dulu masa mula2 "member" aku main,aku siap kutuk2 dia lagi..
pastu sekali aku try,mmg asek termimpi2 ja hehehe




ni adalah character aku dalam game tu "LanaBusyBee".napa nama lanaBusyBee? ada la kisah di sebaliknya hehehe..ni char aku ms low lvl lagi..




ni lak baju bila aku dh up sket...klu tak salah aku lvl 30 ni...skill pun dh bertambah




ni lak lvl 40+...klu nk up lvl,kita kena lvlg iaitu kill binatang2 di sekeliling...so dapat la experience..bila dh up lvl,kita leh pki baju and tambah skill...




ni la skill aku..biasanya qigong ni (aku punya job) tolong org..cthnya klu org tuh nk mati(kurang hp dia) aku transfer la hp kt dia..si nyawa dia pun bertambah...
ada byk lagi job seperti fighter,swordman,dan archer..masing2 ada kelebihan memasing....




situasi ni adalah ketika aku dan "member" a.k.a BossOfFighter tgh tolong aku leveling (proses utk up lvl)..ms ni tgh wat mission,kill clown tuh




alamak!!! boss kejar lana la....aaaaa lari!!!!!!!!!




wit ano_syj86,yg byk tolong lana up lvl...tq ano :)




ni lak kt market...tgk boss tuh(bj merah rambut merah) dok tgh deal pasal urus niaga la tuh hehehehe....




erk.....




emm ni time aku dh lvl 60+..susah woo nk up lvl smpi 60 ni..puas lvlg la...pastu nk dapatkan big heal lagi...nk healer org...bila leh heal,org pun ramai yg ajak lvlg sekali....




di market...prokillar a.k.a bossoffighter...org yg sama ja...tapi bossoffighter dh terkubur la hukhukhuk....




mission untuk melepasi diri ke trading hole....




dgn pro...jadi pemerhati kekekeke....




afk tu maksudnya,dia pi makan ka...dia pi isap rokok ka...tgh wat keja lain la tuh...








ni adalah guild aku..."WE ARE GENG"...wawawa rindu la sama kalian...



kesimpulannya, men game ni mmg best...rasa diri aku di dalam game nih..
sampi termimpi2 dapat skill baru tau agagagagaga ;)
pastu leh tambah kenalan ^^
yang bestnya bila kita dh high lvl...fuh mmg best ...
tapi char LanaBusyBee asek 69 ja...lum up2 lvl lagi huhuhuhu
klah..serba sket pasal games yg selalu aku dok ketagih

2 orang yang tak busy ^^:

fishballisme said...

Fuh! Dah tinggi level ruby. Huhu..Dulu kawan ana penah ajak join n rasanya penah install kat opis lama, tapi tak boleh main sebab pc kt opis dulu tu tak sapot. (dulu x mampu nak beli pc sendiri hehe)

Dalam RAN ni ruby jadi ape?

Teringat zaman² dulu ana main game RO. Rindu gile!

Tahun lepas ada gak main game TOP tapi berkubur kembali diatas kesibukan kerja.. haih!

LanaBusyBee said...

uis ana pun kaki online game ek...besh2 ada geng hehehe...

tak la tinggi sgt...noob lagi tuh,tapi dh dpt big heal la...ruby main ec a.k.a qiqong,ala mcm healer tuh hehehe...

ni id dlm ran egames...tapi egames dh tutup,bankrup,so kitaorg pakat2 main kt myrosso lak hehehe...tapi dh lama tak 0n9 la,sbb sibuk keja ja huhuhu

RO tuh rangnarok ke???

TOP tu besh tak???ruby penah try maple story n ranonline jer...maple tak besh sbb 2d jer...ran gak di hati hehehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...