Thursday, March 27, 2008

Adeih.....

fuhhhh...fuhhhhh...habuk la plak blog aku nih...lama tak tulis...
semalam kejadian yang tak diingini berlaku,tapi dapat find out ari ni adeih....
semalam gaji dh masuk..g la kuarkan duit dr atm maybank..byk gak aku nk kuarkan,sekali atm jadi slow giler..
orang dh beratur panjang,pastu aku amek keputusan kuarkan RM50 je la..
datang je pagi ni,aku check akaun aku lam bank islam,tgl berapa ratus jer..
eh mana peginya duit aku yg lain?
baru la teringt semlm g draw,tapi tak kuar,yg aku gerammnya,duit tak kuar,tapi lam akaun duit seolah2 telah di kuarkan..aaaaaaa hampeh la...
nasib baik aku bgtau opismate aku,depa la yg suggest suh call bank islam...
last2,dapat diselamatkan...tu pun kena tunggu 14 hari bekerja baru la duit aku dimasukkan.. ala,lmbt lak la byr bill bln nih huhuhuhu....
so,untuk di jadikan iktibar utk korang n aku gak,jgn la kuarkan duit byk2 dr atm yg bkn bank dia (erk korang paham tak?) maksudnya,klu kad maybank,kuarkan kt maybank atm jer...
tapi selalunya atm maybank la yg selalu telan duit..brapa ramai dh kengkawan yg menghadapi masalah yang sama huhuhuhu...


gambar sekadar hiasan ehekhek

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...