Saturday, December 14, 2013

Victoria Secret Body Mist

Macam2 kan mak buyung ni hahaha..ngada2..ni dok teringin nk pakai victoria secret plak...

Seblm ni, tahun 2007, kakak aku ada jual vs ni, aku pun ada beli dua..kakak ipar dia la yg beli kt oversea katanya...masa tu aku xreti pun lagi vs ni..bila sembur, rasa mcm eh,xbest pun..manis2 ja..masa tu botol bulat lagi...xingat dah aku wangi yg mana..

Baru2 ni wife boss la, dia pki vs, ermmm sedapnya bau..tanya dia, pakai apa, dia kata vs yg secret charm...bau dia segar ja..

Apa lagi kirim kt kezen aku, dia pi beli kt butik vs..3 botol rm129, murah kan...tambah2 time critmas ni, lg la ada promotion...aku pilih mango, pastu kezen aku suggestkan lilac tu...secret charm tu member aku punya...

So far, lilac tu bau best, bau bunga yg sweet, so boleh masuk la dgn aku yg alah bau ni..mango tu xberapa sgt..haaih nyesal aku xbeli secret charm jugak, konon xmo bg sama, padahal kawan aku tu keja kt tmpt lain hahaha...

Ok pasni beli yg secret charm dah...jgn gatai nk try2, pastu nyesal huk

2 orang yang tak busy ^^:

Farah said...

nak secret charm jugak please~

LanaBusyBee said...

jom2 beli...teringt kita shopping sesama kan, rindunya....menjadi2 hehehhe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...