Wednesday, June 6, 2012

Jom Minum Air Banyak dengan Eco Bottle Tuppaware ^^

yaaa kegilaan botol tuppaware sudah kembali hehehe...ni botol yang latest ni, 750ml punya....aku rasa kena beli yang 500ml punya gak lak, boleh buat shaker kan...malas nk beli, sebab sekali teguk ja dah abeh hahaha....aku ni kan kuat minum air kosong ^^....ya la air kosong kan kosong kalori, kosong fat, sebab tu dia di panggil air kosong ^^....

bila minum dalam botol yang warna purple tu, rasa mcm minum air grape ja kan hahaha...over tau imaginasi aku hahahaha

jom minum air kosong banyak, jaga kesihatan kita ^^

2 orang yang tak busy ^^:

Alida Ali said...

Gila dasat imaginasi hang..elok la tu jimat duit...minum kaler kuning rasa air lemon hehehe..akak punya dh hilang 1 danish bt...

Emma said...

Kak Emma punya colour kuning, dok rasa macam oren lemon gitu....kui kui kui

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...