Wednesday, December 7, 2011

Miss Ripley - Kdrama

Hi...lama aku menyepi, sorry...macam biasa la yer, busy huhuhu....

ok, ingat lagi tak drama korea yang aku emo2 hari tu? ala baca balik kat cni hehehe...

picture credit to http://www.koreandramaonline.net

so kesudahan cerita ni, memang tak menghampakan...oklah...walaupun ada sedikit kebosanan hehehe....intermission dalam cerita ni bila perempuan yang dulunya GRO (lakonan lee da hae, femes dalam cerita My Girl ^^ )  tu di soal siasat sebab dia palsukan dokumen ijazah dia, curi portfolio orang...last2 kantoi, padan muka dia...tup tup dapat tau, mak kepada CEO Mando Group tu adalah mak kandung dia...mak dia telah abaikan dia 20 tahun yang lepas...sedih gak la, tapi aku tak nagis pun buuuwek hahahaha.....
bawah ni CEO Mando Group tu lakonan Yoo Chun (bekas kumpulan DBSK hukhukhuk sedey (T_T) )
Yoo Chun ^^ ( dia suka sangat buat rambut tempurung, nasib baik still cute hehehe)
picture credit to http://walklikeatortoise.blogspot.com/2011/07/my-current-obsession.html 

kesudahan cerita ni, lelaki jepun yang dok kejar2 Miss Ripley ni pun dah giveup...dia memang tau yang Miss tu xkan nak lagi pada dia....Yoo Chun yang memang dah lama jatuh hati dengan Miss Ripley, tetap memilih perempuan tu gak...dah kalau cinta tu kan, sayang la kan hehehe...
CEO Hotel A tu, dia resign dan bekerja sebagai doktor balik....Mak kandung perempuan tu, dia pi Australia, dengan harapan Lee Da Hea ikut sekali, tapi dia xmo....

ha mcm tu la kesudahannya....sanggup aku tunggu tengok sampai habis, sebab Yoo Chun jaaaa hahahaha ^^

1 orang yang tak busy ^^:

ain azman said...

Teringat citer My Girl plak,huhu..
Do visit my blog k,

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...