Thursday, December 8, 2011

Supplement Kurus yang bagus dan berkesan

Dah macam2 produk yang lana try untuk kurus, dari herbalife, rx lite, shape up plus, hingga ke jus mate 5...ada yang berkesan ada yang tak....mayb atas diri sendiri dan kondisi badan juga la kan...

tapi baru2 ni, lana ada suggestkan kawan lana untuk try supplement ni...lana xleh nk ambil try lagi, sebab lana tgh merancang untuk hamil, kang ambil nanti hamil hehehe, dh xleh mkn dah...kang lana datang bulan bintang baru la lana nk try...

ok2, bebalik kepada topiknya....supplement ni sebenarnya vitamin, tak sangka kan vitamin ni boleh buat badan kita kurus...yang beshnya, bukan saja kurus, malah boleh sehat...tak caya?? tak caya? meh lana cita lagi ni..

opismate lana yang sanggup try dulu produk ni...dia hanya ambil produk ni untuk percubaan selama sebulan, tapi dia beli untuk dua bulan hehehe....seyes mampu di miliki tau, lana berani gerenti...

setelah 3 hari opismate lana ni amek supplement ni, dia turun 2 kg?? what?? 3 hari= hilang 2 kg?? besh kan ^^..

kalau nak tau kisah dia, boleh baca di blog dia ni ha ^^  

so untuk sebarang pertanyaan dan harga yang menarik, sila la email lana yer firbee@gmail.com.my ^^

p/s : lana tekad, kalau datang bulan bintang, lana pun nk amek gak supplement ni, iyaaaaah....

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.




3 orang yang tak busy ^^:

nedy said...

weh patotla ak emel hg berkurun ko x balas aku pn men copy je.... rerupenye ada .com.my hampehhh ...hahahah

nenot said...

supplement ape tu kak lana???

Anonymous said...

Salam sis..bole share supplement apa tu? Sy bkak blog dia, dia dh remove kot..thanks

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...