Saturday, August 29, 2009

Selamat Hari Merdeka

Yeaaaay...dah 52 tahun negara kita merdeka...1 malaysia...erk, mcm na tuh? mcm na nk di katakan satu malaysia kalau ada pelbagai jenis makluk yang dengki?? ermmm...ok2, xmo emo dah hehehehe...

la ni jam menunjukkan pukul 1.40 pagi...letih gak badan dok window shopping kt giant kinrara tadi..pastu jadi ahli mesyuarat pagaq kt umah kak seli lak...kul 11.30 mlm baru balik umah haaaaaaih...kalau aku dok wat mcm ni kt kg, mampuih kena beletiaq seminggu huhuhu

hurm, sok aku balik kg...nek bas kul 9...satu habuk apa aku tak kemas lagi ni...ntah la...rs mcm malas gila nk kemas la huhuhu....doakan perjalanan aku selamat samapai ke destinasi ek, amiiiin......

aku xcited ni nk balik kg...rindu kt family aku...nk bawak mak aku pi beli baju raya...sian dia xdak sapa nk bawak pi beli baju raya huhuhu...abah aku lak sibuk dok buat umah bagi tinggi sket, nnt kalau ayaq bah, xyah nk pindah2 barang lagi dah..pastu siap pesan, kalau aku nk kawen pun bila2 pun boleh, tapi pas umah siap la =.=...bilanya aku nk kawen nih?? lambat lagi kot, abah buat lama2 sket umah tuh ahahahahaha.....

dah tentu xcited gak nk jumpa dgn tokwan hehehe...aaaaih payah la kan PJJ ni...kalau dpt keja kerani kt kedah pun aku bedal, janji dekat dgn tokwan, tapi nnt mcm na dgn baby blue, spa nk bayar?? uwaaaaaa masalah2.....

dah la..xyah pikiaq lagi la...yang penting la ni, hang ruby , jangan dok boroih sangat okeh....mesti simpan duit tau....

ok2...aku rasa mcm nk layan cita realiti korea la sat "we got married" hehehe...

ok all, SELAMAT MEYAMBUT HARI MERDEKA...semoga hari merdeka di bulan yang mulia ini, kita bersama2 bersyukur dapat hidup di negara yang aman..insaf2 =.=

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...