Tuesday, August 18, 2009

CSL

Anda perlukan second hp hanya untuk membuat dan menerima panggilan serta memberi serta membalas sms???

Anda xmo pun guna camera hp, sebab anda sudah ada camera DLSR ^^

Anda xsuka pun nk touch2 skrin...

Anda bajet nk bagi tepon ni kat adik anda yang baru darjah 1 ^^

Anda xkisah pun function yang besh dalam hp seperti bluetooth, aplikasi permainan, mp3 dan lain-lain






Daaaaaaaaaaaaaaaaaaan


Yang paling pentingnya,

anda tengah mencari hp yang paling murah di abad ini? <--- ayat aku masa tanya nk beli hp ni kt mudah.com.my hehehe


Inilah model telefon yang anda cari tu ^^

CSL i-100


saja jer nk bgtau hp..aku teruja sebab murah sangat..^^..tapi aku x beli pun , sbb tetiba dah terjumpa hp buruk samsung yang fungsinya masih elok lagi ^^

2 orang yang tak busy ^^:

Zakiah Mohd Saad said...

murah giler!!aku pun nak cari satu ni utk no lama aku..bila baca hg tulis ni, baru teringat..ok2 tq!

LanaBusyBee said...

no prob ^^...a'a hp paling murah di abad ini, sila la cr di mines yer..tu aku tangkap pic kt mines tu...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...