Wednesday, November 12, 2008

Ranonline datang lagi!!!!!!!!!!!

ahahaha...tajuk bunyi mcm iklan tora ja ahahaha....
sesambil aku tgu antivirus abeh dunload,aku update la skit benda yg br aku buat tadi ahahaha....
emmm mgu ni,akak aku suh pi lepak2 umah dia...ye la cik Vi pun dh dpt...sng nk berjalan2....lagipun hasben dia outstation,apa salahnya aku meneman dan membantu akak aku yg dh sarat mengandung tuh...haaaiz nak masuk 3 dh anak sedara aku ni, 2 pun pueeh nk melayan....

ok2 berbalik pd ranonline ni...ala korang tau je la klu aku balik umah akak aku heeee...aku men games la apa lagi ahahaha....start dgn character baru dh...main ec a.k.a qigong a.k.a healer..nama dia Beelicious oyeeeahhh....tapi kekdag,bila aku main games ni,aku rs mcm berslah sgt...selalu terjadi kt aku huhuhu...setiap kali aku berpeluang nk main games ja,mesti keja aku bertimbun2 huhuhu...so mmg kt opis aku concentrate gila babas la wat keja....no more baca blog kt opis,nk baca blog balik umah hehehe...

oklah,enjoy some pic


ni character id archer aku LanaLuv...nama tak bleh blah hehehe...smart tak baju?ngehngeh...bow tuh +4 jer...bosszai yg kasi..tq dear ^^..id ni level 89...dh 3 bln dh,asek lvl 89 ja agagagaga


me n bosszai...dating kt TH ahahaha..sempena merdeka retu...tgk bandana tuh,bosszai la yg kasi hiiii ^^


bosszai dh jadi hancock? emmm besa,dr fighter nk main acher lak...main la...yg aku geramnya,aku yg level 89 tak naik2,dia yg br main dh level 145 dh sekarang..bayangkan la betapa bersungguhnya dia main haaaaizzz jelezzzzzzzz la i huhuhu

NEW ID!! Yeahhhh...aku main ec lak...Beelicious nama dia...low lvl n noob lagi..br lvl 25 ahahaha...

klah...dh ngantuk..mau tdo lak...sok keja lagi..dh kul 5 pg nih...haaaaizz ssb tu la pi keja mata bengkak ja huhuh......

3 orang yang tak busy ^^:

Saliza said...

giller seksi lanaluv tuh. iskh2 nnt pakai bj lain ek haha. bosszai mmg suke cm tuh tp kalo boss awk Mr. K kene buang keje nnt hahaha

LanaBusyBee said...

ahahaha...seksi tapi defend kuat tuh baju tuh...skrg sy dh main ec a.k.a healer..baju ec ni menutup aurat sket hehehe..boleh dia jadi healer kt encoral nnt ahahaha

Ee said...

seksi!... ahahha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...