Thursday, November 13, 2008

Oyeaah.....Aku heppy seketika di kala kebuzian

Ekceli ni entry semalam....aku teramat la busy yang amat2 sangat busy.....tapi aku nk gak tulis blog ni,sbb aku heppy hehehe....ala bukan la besh sgt pun,biasa2 ja,tapi bg aku ,aku rs heppy hehehe....
ok2,mcm ni..selama ni TLine aku ni semenjak ditukarkan kepada windows xp, wireless dia jadi problem....so ari2 aku guna kabel ja huhuhu....tapi katakan la klu aku pi old town ke,lepak kfc ke,nk main game mcm na?huhuhuuhu...wireless tak berfungsi....so ari2 aku dok pk pasal TLine ni...farah punya lappy pun bermasalh gak,dia bg kt sysnet suh tolong fix kan...sekali dh ok,tu pun ayoub yang tolong buatkan...aaaaa aku jelezzzzz...last2 aku bg kt ayoub gak buat kt TLine nih....ayoub mai tgk apa yg ptt,last2 dia kata,ni masalah dgn BIOS...owh ek...ptt la aku tak reti nk wat mcm na ahahaha....so skrg aku dh heppy sbb TLine aku dh leh nk on wireless ahahaha...thanks ayoub....skrg aku takyah nk risau tuk main game lagi dikala untuk mendapatkan signal wifi free hehehehe....

2 orang yang tak busy ^^:

faz said...

hahaha, main games, best2..

Warnawanie said...

happynyer dia....

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...