Monday, March 30, 2009

Entry Yang ke-100

Hihuuu...ni entry yg ke-100 aku, xsangka dah berbloging dari tahun 2006 @360 yahoo, 2007 until present @ blogspot...Tima kasih pada reader aku hehehe...Xde la info sangat, blog aku ni just aku tulis apa yang aku suka hehehe....

hurm, dah masuk 3 bulan aku tak balik kampung...mak pun dah dok sms tanya bila nk balik..adik aku pun dh sms rindu2 dah huhuhu..mayb tgh bulan ni aku balik kg la kot Insyaallah...Aku dok rindu gak kat pdot ni huhuhu..rindu suma la..rindu kat ishak hafiy, dah g jumpa dia dah mgu lepas, puas dah cium2 ishak hehehe

Ishak Hafiy


Pdot

Amer Munawer

Ahahaha..pic yang paling last tak leh blah, ada ke aku rindu kt amer munawer? hehehe, tapi a'a aku sangat merindui dia walaupun tak penah berjumpa..bila aku rindu jer amer, aku akan dengar lagu dari ruffedge yang dulu-dulu huhuhu...apa la agaknya amer tengah buat ek sekarang??

6 orang yang tak busy ^^:

Warnawanie said...

hahaha...

Amer Munawer, my ex-collegemate dulu.. merangkap satu batch time induksi..

Wanie pun dah tak tau ape jadi kat dia sekarang nih..ekekeke...Lost contact terussss

Apepun, happy bloggingggg

LanaBusyBee said...

a'a kan wanie, lupa lak dia member satu klas wanie...ada ke ruby leh rindu kt dia ahahaha, tapi mmg rindu dia gak heeee~~~pdot ok jer, dia layan jer awek dia yg agak2 sengal ni hehehe

Anonymous said...

huhuhu amer munawer nie sekelas ngan sy masa form 5 di ABS temerloh..
tarikh besday dia pun sama ngan sy..
x sangka jadik artis.... tapi x pelik la sbb abg dia pun dulu2 artis gak.. aliran trash..

Anonymous said...

jika rindu mendgr suara amer munawer.. silalah membeli single terbaru beliau, 'Seluruh Mahabbah' di http://mermotto.blogspot.com dan jadi fan beliau di facebook... :)

LanaBusyBee said...

aaaaaaaaa thanks...saya sangat rasa teruja,thanks sgt2 bgtau ^^ Insyaallah nanti saya tolong promote sekali yer ^^

Anonymous said...

sama-sama! :)

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...