Thursday, March 19, 2009

Demam Ranonline

Bersama kawai di Shibuya..Kak seli, kawai maksudnya comel kan dlm bahasa jepun

ahahaha..poyo jer kan tajuk hehe..hurm disebabkan cuti sekolah yang bermula minggu lepas (dah start sekolah balik dh baru nk update huh), my rosso <---- syarikat yang kelolakan ranonline ni telah mengadakan event double experience dan 1.5 experience... so tunggu apa lagi, inilah masa untuk aku naikkan level character game aku tuh ahahaha...2 minggu tuh..besh gak la kan...dari id aku level 133 sekarang dah 143 yeeehooo...ingt senang ke nk up level byk mcm tu sekali...tapi aku main game, mmg mcm into the game dah la hehehe...mmg rush la...dah abeh cuti sekolah pun ada event lagi, sempena aniversary ran online yeeeeehoooo...siap dapat award dari PC.com Best Local MMORPG (massively multiplayer online role-playing game ) waaaa gxgxgxgx<---teringat plak masa belajar game development dgn en Naim dulu hehehe...

Aku siap subscribe weekly celcom broadband...Kena bayar RM20 seminggu..ok la tuh kan...daripada aku subcribe daily broadband kena sehari RM6...Aku start leveling tanpa henti dari hari jumaat malam sehingga hari sabtu...haaaih, dah mcm apa lagi dah aku nih..tapi kepuasan character game aku dh level tinggi tu, memang berbaloi ahahaha...tapi lum cukup tinggi lagi level berbanding id hancock yang dah 17x tuh hehehehe

beelicious dengan hancock...shadow staff yang baru dan bow baru gak tuh...

Seronok sebenarnya main game ni...aku leh jumpa pelbagai ragam orang dan manusia..penah gak aku nangis sbb main game nih ahahaha emosi ntah apa2,pastu gelak la balik kan...tapi lebih byk tawa la dari duka...<-----ceh mcm berlakon drama lak agagaga....So sapa yang nk main sms dengan aku, memang susah sket aku nk balas, sebab aku sibuk melevelingkan character game aku ni hehehe...kekadang aku pejam mata ja, aku nmpk Beelicious dok heal orang pastu tetiba mati kena kill, ahahah,smpi masuk lam mimpi tuh hehehe...

2 orang yang tak busy ^^:

Saliza said...

mak cikkkk (pangge mak ruby) ruby kan beli mol point dah byk dah mak cik. marah die mak cik. huhu

LanaBusyBee said...

aaaaaaaaaaaa pastu mak saya pun jawab mcm ni " patut la dia takmo balik kg, dok habaq kata tak dak duit, ghupanya dok perabih kt game noo" ahahaha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...