Saturday, March 7, 2009

Bengong la haaaaaih

Menci tul aku pagi tadi...haaaaih asek menci2 ja nih...rini ada bowling tournament anjuran opis aku kt alamanda..aku la yang berhempas pulas bersama-sama ubai untuk menjayakan aktiviti ni...sbb tu la jadi busy ja sejak dua menjak ni...

ok2 berbalik cita pagi tadi, aku punya la siap awal2, nk pi alamanda kul 7.30 pagi...aku dah intai2 kt tingkap tengok Baby Blue, hurm kena block dengan keta lain (double parking)...hurm, xpa la,aku leh tolak satg, sbb ada ruang tuk aku tolak keta tuh ke depan....

elok aku sampi jer kt Baby Blue tu, aku dah bersiap sedia tuk tolak keta yang blocking tuh...eh awat berat sgt keta ni (proton saga)...sekali kan, owner keta tuh tarik hand break...oit oit oit, dah block tuh, awat la pi tarik hand break, free je la kan sng...bengong tul la...

pastu ubai dah call aku tny kt na...aaaaaaaaaaaa tensen aku dengan keta tuh...aku tengok org kt sekeliling aku xdak org lagi...ya la, awal pagi, sapa nk kuar lagi kan huhuhu....aku memang dah mati akal dah..pastu hafiz call aku...aku pun critakan masalah aku, dia bagi idea suh bunyikan hon...aku wat gak idea tuh, walaupun mengganggu orang di awal pagi kan ahahahaha...

last2 idea tuh menjadi, ada pakcik ni nampak aku huhuhu...aku pun mintak la tolong dia tuk tolong kuarkan keta aku...memang ada ruang sket kt belakang tuh, tapi boleh kuarkan keta dari belakang je la...haaaih lupa lak nk amek pic situasi nih sbb gabra sangat dah huhuhuhu...pakcik ni pun terkial2 gak nak wat, kalau aku lagi la huhuhu..wife pakcik ni siap mai tolong instruct sekali(tengok pakcik tu, terus aku tingat kt abah aku huhuhu, kalau abah yang buat sure cepat ja leh kuar, sbb abah teror)

last2 ada sorang bro ni mai tanya napa...aku pun cita kt dia...dia lak yang try wat...memang susah gila la...last2 leh gak, memang sipi2 ja keta aku tuh dengan keta belakang n keta yang block tuh...silap sket memang calar lagi la aaaaaaaaa, tapi seb bek bro tuh terer, memang terer la hehehe...thanks ek bro...pastu memang pecut je la aku g alamanda huhuhu...berlari-lari remaja dah, bukan lari-lari anak lagi dah aku kt alamanda tuh hehehehe...

P/S: patut la epy, chek n the geng pindah umah teres kan, xdak lagi mengalami masalah mcm aku huhuhuhu

4 orang yang tak busy ^^:

Framestone said...

sabar noh.. pe kate mung letak je batu bata kat tayar die.. (lepas nie xpyh tarik hand break dah) kot2 die leh tersedar ke kesilapan yg die pernah lakukan...

Saliza said...

kalo sy mmg hon sehangat hati pny lantak la pepagi ke org lain. ape ke bangang nye tarik hand brake dah tau dok umah ala2 gitu haha. alamak emosi tingat kisah2 sy kene tolak keta gak haha.

LanaBusyBee said...

Framestone : a'a kan, nnt buat mcm tu la...tak pun tinggalkan notes tulis "Sentiasa la angkat hand break kalau nk parking block org yer"

Kak Seli : Saya dah hon dah la, tapi mcm takut2 hehehe

Dermis said...

haha..xper rubi...kalo selalu tolak keter..nak nak plak keter yg tarik hand brake..mmg bleh jadi katang la bodi tuh..mcm epy...aikk...haha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...