Wednesday, March 25, 2009

Check Lokasi Exam MTest KPLI


Ha korang...dah boleh check dah MTest nk kena exam kt na...
Klik link ni...Hari Sabtu ni Mtest...So gud luck ek tuk sapa yang nk amek MTest tu...Termasuk la aku hehehe...aku mintak exam kt cni cheras jer, sekali kena sampai ke Sekolah Menengah Keb. Seri Titiwangsa...Haaaaih, jenuh gak aku dok google earth hehehe...Kuar umah pun kena awal la haaaaaih

2 orang yang tak busy ^^:

Saliza said...

gud luck ek. selamat pagiii cikgu haha.

cikgu suke main game ari2 cikgu main game. cikgu dah tido mari kite main. cube byg kan satu hari jd kat awk bile tgh mlmnya awk levellling sampai lg esoknya pi sek. mengajar huhu wahhaa.

LanaBusyBee said...

ala...xla kot kalau saya jadi cikgu akak hehehe..sy jarang dah la main game, xpun benti dah huhuhu(mcm mustahil jer huhuhu)..tapi sy akan terapkan short form tu kat anak2 murid sy, contohnya gxgxgx kepada awak sbb dapat markah paling tinggi dalam kelas ahahaha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...