Thursday, October 20, 2016

37 minggu 5 hari

Hiii semua.....ada tak yang rindukan lana??? hahaha bajet macam lah blogger femes sangat kan :P

sekarang ni lana tengah menunggu hari saja nk deliver baby utk second baby...dah 37 minggu 5 hari dah....baby dah engage dah, tapi rasa selesa sangat kot dalam perut ibu tu hehehe

masa anak sulung lana, lana kena czer, sebab high bp dan slow progress....Alhamdulillah, semuanya selamat, dan fathia pun dah umur 2 tahun 8 bulan dah...sat sangat kan....

Kali ni , lana nk try untuk normal, kalau xdak apa2 masalah, tapi macam ada masalah high bp jugak ni huhuhu...skrang rekod bacaan 130/90, agak tinggi la kan....sakit, nak tdoq pun tak selesa, sebab kepala baby dah menekan2...nk mengiring pun susah.....

Baby kali ni tak tau gender apa...silap lana la, tak scan awal2, bila dah masuk 8 bulan ni, scan dah tak nampak sangat, sebab baby dah membesar...tak kisah la boy ke girl, janji sihat sempurna semuanya, amiiiin.....

Pregnant kali ni agak mencabar ya huhuhu....dengan fathia sentiasa mencari perhatian kita, selalu nk bermanja jaa....dan lana pernah demam, masa 7 bulan, seminggu jugaklah demam, pastu disusuli dengan batuk yang berpanjangan selam 3 minggu...bayangkan dalam 2 minggu tu lana tak lalu makan, dan berat lana turun 5 kilo huhuhu....nasib baiklah baby ok ja kt dalam perut....(boleh baca previous entry)

Doakan moga lana di permudahkan untuk bersalin ya kawan2....amiiiin.....

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...