Sunday, March 2, 2014

Kami Histeria

Dah lama rasanya tak review filem or drama kan..ok meh kali ni nk review filem KAMI HISTERIA ni...

sebenarnya aku baru pas subscribe filem ni kt astro first...ha la xkan nk pi tgk kt wayang pulak kan hehehe...

filem ni pasal band yang baru nak naik
.macam mana depa nk hitkan lagu depa..tapi apa kaitan cik lang (lakonan fazura) dalam ni? kena la tengok naaa hehehe...

serius aku suka jalan cita ni...ada lawak, ada seram gak..tang seram tu meremang gak weh hahaha...eh kalau xlawak, xkan aku boleh gelak kan hahaha...tapi gelak kontrol la, tertetas benang jahitan perut aku ni naya ja muahehehe...

ni baru pas tgk ni...rasa xpuas lak..nasib baik beli kt astro first ni smpi 3 hb 4, so esok lusa leh tgk lagi muahehehe
..

eh sikit plak reviewnya?? sikit dh la, yang pasti memang best bg aku..aku bg ⭐⭐⭐⭐⭐ hehehe

rasanya pengarah dan skrip org yg sama dari drama gol n gincu, pisau cukur, dgn instanbul aku datang...kot je la, malas nk research..sbb cerita yg catchy..xjemu lgsg masa filem tu tgh dok tayang...nk pi dapuq pun rasa syg, takut terlepas scene hahaha..over sgt kaaan ��

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...