Thursday, August 1, 2013

Jatuh Bantal - "Paling" sakit

Jatuh bantal...first time aku dengaq term ni setelah berumur 29 tahun hahaha..teruk betoi, tu pun sebab kena pada diri sendiri...

Ok, jatuh bantal ni, sebenarnya adalah silap urat tengkuk masa kita tengah tido...bila kita paling (toleh) ke kiri or ke kanan, sakitnya ya amat, Allah ja yang tau..sebab tu "Paling" sakit hahahaha...

kejadian ni jadi masa aku nak bangun sahur, selalunya aku tdo mengiring ke kiri, memang selesa macam tu, tiba2 terjaga mengiring ke kanan sambil peluk suami...bangun2 ja, adooooi, awat ni?? dok rasa macam sakit urat hari tu...sakitnyaaaa.....

so aku pi keja macam biasa...opismate kata, kak ruby ni jatuh bantal ni...aku jawab "masa kak ruby bangun, bantal tu dok elok ja, tak jatuh mana-mana pun" hahaha betapa lampi (lambat pickup) nya aku ni hahaha...rupa2nya sakit urat....

opismate bg petua, jemur batal yang kita tido tu, esok legalah...

harini mai opis lupa nk jemuq bantal...tapi dah kurang sikit sakitnya....semalam mintak suami tolong urutkan guna minyak sakit urat...Alhamdulillah...boleh la paling ke kiri dan ke kanan, sakit sikit ja....

haaaih rasa makin tua lak dok sakit2 urat ni hahaha

1 orang yang tak busy ^^:

Emma Marinie said...

Apa kaitan bantalnyg dijemur dgn leher yg sakit..hahhahah

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...