Monday, May 14, 2012

Album Terbaru Maher Zain - Forgive Me


Sapa sini peminat setia Maher Zain? sila angkat keyboard hehehe.....aku dengan hubby memang supporter Maher Zain...kalau ikutkan hati dan keinginan, memang nk pi konsert Maher Zain mcm tahun lepas,tapi kali ni bulan 6, tapi disebabkan ikut poket, dok diam2 saja la di alor staq ni sambil dengar CD Maher Zain ja la hehehehe

So kalau dah nama peminat tu, sure dah beli cdnya kan....ala murah ja pun RM29.90...mampu milik ^^...ada 14 lagu dalam album kali ni...berbaloi kot beli..lagu memang tenang2...tapi aku rasa, first album lagi best n sempoi, hubby kata, sebab first album ayat senang2, mcm InsyaAllah, Barakallah, Allahuakhbar, Alhamdulillah...tapi bagi aku yang sekarang ni pun best^^..

Album kali ni termuat dua lagu melayu, Kumilikmu dan Tuntunku kepadaMu..tuntun? macam bahasa utara ja kan, tuntun motor, tuntun beskal rosak hehehe....

Lagu yang menjadi siulan aku setiap hari, Maulaya la...kadang2, bangun dari tidoq ja, dok ternyanyi maulaya soliwasaalim da iman abada ^^ so nak dengaq penuh, belilah album Maher Zain ni....dan satu lagi lagu faberet aku Assalamu Alayka...best...retak arab2 ya habibi ya maulanaaa ^^

so apa tunggu lagi?? kata peminat Maher Zain kaan hehehe

1 orang yang tak busy ^^:

Emma said...

wah, rajin gak atun layan maher zain ni na...kak emma tak dan dah nak pi cari ni segala, dok dengaq kot radio kereta ja...heeee

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...