Wednesday, February 10, 2010

Sibuk

Hujung minggu ni cuti sakan sampai la hari Selasa sbb CNY....Pastu ada juga kawan2 aku yang akan menempuhi Hari-hari bahagia derang pada hujung minggu ni...ramai jugak la...apa2 pun aku ucapkan Selamat Pengantin Baru ya....semoga berbahagia....aku rasa mcm xleh ja nk pi kenduri korang huhuhuhu

Ramai jugak yang akan berkahwin pada bulan 3 nanti memandangkan cuti sekolah kan...sama la bulan 6 ni gak...rata2, aku tengok blogger yang bakal mnjadi pengantin dah mula membuat persiapan, antaranya Cik  Relyza yang sama dengan tarikh Hari Bahagia aku dan juga Cik Farah yang juga sama tarikh..Xpa la, nk buat macam mana kan, dah time tu ja cuti sekolah pun...nk buat bulan 3, xsempat kot huhuhu...

Tengok dari blog Cik Relyza, dia dah siap beli barang dah sikit...ermm...cik farah lak dah sibuk mendesign kad, dah beli barang hantaran...aku?? aku sibuk dok tukaq layout blog ni dengan kaler faberet aku pink and blue ahahaha....ntah apa2 ja kan...


Tapi bukan bermakna aku tak buat apa2, sesibuk2 or sebusybee pun(sebab tu la nama blog ni lanabusybee^^) aku kena gak pikiaq pasal ni...


Hujung minggu ja, ada ja plan aku smpi migrain la sakit kepala huhu....penyakit migrain ni plak, tetiba ja menyerang aku, seblm ni xpenah kena pun..xpa la, banyak sanagt kot dok pikiaq...


Jom tengok apa aku tengok and survey minggu lepas

Gubahan hantaran..dok mencari gak idea2 nk buat gubahan mcm mana kan..tapi selagi tak beli barang hantaran, memang xdak idea la nk buat...buat mcm gambar kt atas pun ok gak, guna polistrin ja kan, jimat2...


 

Cantikkan gubahan bunga yang dia buat..aku berkenan sgt...simple dan nice ^^


Yang ni plak contoh aku amek dari SSF...credit tu SSF...Dan aku telah ikut cara gubahan ni masa Hari Ikatan Bermula pada 25 hb 12 thn lepas..Tak la tiru sebijik2, tapi lebih kurang la..aku suka mcm ni sbb kombinasi kaler biru pink tuh, aaauw ^^ ha meh la tgk yg hantaran aku tuh, aku punya idea, akak aku yang gubah hehehe


Xde la sama pun kan...ada teddy bear tu ja ^^


Dan gubahan ni yang paling aku suka...cantiknya kan^^...pink and blue..sweet sangat kan....Credit to kedai bunga Oasis kot nama dia, ntah xingat....

 Dan ribbon ni la aku dok pulun buat sampi tak tdoq...dok belek2 dia...untuk apa ribbon ni? ahahaha so aku konon buat ala2 teaser la dulu ek...nnt aku update hehehe....
Klah...busy nak mampus ni, mau tdoq dulu...banyak keja yang nk kena buat ni...buat di opis saja la, di umah tuk mencari idea dan bajet2 yang perlu hehehe...

3 orang yang tak busy ^^:

Matjoe said...

tahniah kepada yg nk kawen. ko pon x lama lagi jerr. sibuk buat bende yg kita suka buta xpe...

YUN said...

wah..byk nyer gamba hantaran cantik2....ni dah usar2 ni, mesti wat lagi cantik dari yg ada tu kan?hehehe

LanaBusyBee said...

matjoe : tu la, asek buat benda yang terpesong dari keja jer hehehe

Yun : ahahaha xde la, baru usha jer, lum beli barang lg huhuhu...usha cari idea hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...