Saturday, December 12, 2009

Durian laaaaagi

ni akibat pas blog hopping kt blog jard la niey ..dia g jenjalan kt kedah masa hari raya haji retu...makan2 durian ek kt perak ^^...

aaaaa dah lama kot aku tingin nk makan durian...dah aim dah retu seblm balik raya haji, nk makan durian kt kg...suh abah beli bebanyak...nk beli sendiri kt KL ni xpandai nk pilih...

Pastu masa balik raya hari tu, lupa lak nk mintak abah belikan durian..ye la, akak aku n family dia pun beraya bersama di kg, so agak meriah dgn kehadiran 3 orang anak buah aku dengan ragam memasing...riuh ja...

Elok dah nk balik KL, baru abah teringat, abah kata " lupa la nk beli durian tuk puak2 tu mkn" ahahaha...

So kul 3 pagi ni, selepas baca entry Jard rasa teringin sgt nk mkn durian...aaaadoi, nk balik kg, kang hjg bulan ni baru nk balik....aaaa tahan je la huhuhuhu

ini adalah gambar durian ms aku mengidam mkn beberapa bulan yg lepas...aaaaaaaaaaa

2 orang yang tak busy ^^:

Ee said...

lazatnyeeee

@juera said...

sodapnya..my fevret fruit..i likeeee..meh campak kt sni seketoi..ngeee

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...