Thursday, December 3, 2009

Fuuuuh...

Nyah kau wahai habuk yang bertempek di blog ni ahaha...lamanya x update blog, ya la, sejak busy ni, mcm2 nk kena pikior....

Dah lama gak aku x men game RanOnline, taaaaapi xbermaksud aku dah meninggalkan dunia game, ahahah tidak sama sekali...la ni, ada la business kecik2, bukak cafe, bukak hotel, jaga kebun ngehngehngeh...ala, apa lagi kan kalau bukan kt game facebook tu hehehe...

Sejak dua menjak ni, aku selalu rasa mcm terpinggir...bukan dgn kawan2, xpun...ntah, perasaan yang sangat pelik..dah la ruby, tak yah dilayankan sangat perasaan tu kan...

Balik raya haji retu, biasa saja, suam2 kuku ja, xhangat pun...aktiviti yang biasa dengan makan2 daging, paling besh leh makan sup tulang slurrrrp besh gila...bayangkan lemak2 tu masuk lam perut, pastu minum air berais, terus beku aaaaaish lemak2....yang beshnya, semua mkn pun mcm xpenah jumpa sup tulang ja ahaaha, gila la menketedarah hehehe....

Aaaaaa mcm na dgn misi untuk kurus skrg ni? Target utk kelihatan lebih kurus adalah hujung bulan ni, taaaaaapi, baru ja lunch tadi dh telan subway 6 inci ( seb bek bukan 12 inci ^^), pastu big apple sebijik..pepgi dah sarapan nasik kt umah...oh ya, nasik guna beras herba ponni tau, kononnya kurang karbohidrat dan kurang kanji la tu ek hehehe...so mlm ni, rilek saja, xyah gatai2 lagi nk makan, rasanya arini, mcm x menjadi ja diet aku huhu...dah la teamix tertinggal kat kg, bak kata adik aku," xkurus la hang nnt" aahahah ampeh...

ada dua kenduri cousin aku minggu depan, rasanya tak balik la kg kot...sbb raya haji dah balik dh, jenuh gak nk balik tetiap minggu kan...26 hb ni lak kenduri leha, wajib kena pi tuh, aku nk lepak lama2 kt umah hang leha hehehehe....hurm, tinggal aku sorg ja kt dept ni, klah, nk balik dulu, sekadar menghilangkan habuk2 yang ada....

1 orang yang tak busy ^^:

Mohd Naim said...

jom join aku petang2 kat gym rakyat kat menara KBS..free jer, xpayah bayor mahal2 mcm kat fitness1st tu..

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...