Friday, March 6, 2009

Tag cari gambar di dalam folder



yeah tag time...wanie main tag2 yer hehehe..ok2, ruby baru free, n rasa macam senang nk buat tag ni hehehe..ok2 mari kita mulakan....
Syarat2nya ialah
1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4.Put the picture on your blog and description of it.


tadaaaaa...pic me n my frenz kt utem(sorry wanie,xtercapai apa yang wanie nk tgk hehehe)..ni time seminar kerjaya utem bersama-sama kengkawan aku yang memang sangat besh!!..dari kiri farah a.k.a fawa (tudung pink), ajue, nedylicious hehehe, hana michi n me ;D..time ni, ya ya aku still kurus lagi, sbb tiap petang g jogging di taman reakrasi sambil mencuci mata...alamak tingat lak time tuh huhuhuhu.....
macam lengang je kan, byk kusi kosong, mcm takdak orang kan, tapi sebenarnya tu time makan, kami awal lagi dah abeh makan hehehehe....
Alamak, aku rindu la kenangan ini huhuhu...ketika aku, nedy n hana berangan untuk menjadi tutor di utem dan menjadi kawan kepada lecturer kami ahahaha...dan kami juga berangan untuk membuka kedai makan yang berasaskan telur, seperti telur goreng, murtabak megi, telur masak sambal, telur mata kerbau dll <----- adalah di sebabkan menu utama kami di umah sewa hehehehe
Apa lagi nk describe ek,hurm, kelima-lima gadis di atas belum berkahwin tapi rasanya suma sudah not available lagi hehehe...sapa yang akan not single n not available dulu ek???kita tunggu saja jawapan ituuuu....

Oklah...mari aku tag 6 orang yang menjadi mangsa tag ini hehehe
1. kak seli
2. kiah
3. epy
4. heary
5. zai shiii
6. cookey

3 orang yang tak busy ^^:

Warnawanie said...

tetiba lak wanie teringat jaman2 kite bertiga pulun buat takaful nasional... hehehe

paling takleh lupe...hmmm ruby nanes kat bilik studio sambil stoode pi pujuk... hahaha

LanaBusyBee said...

aaaaaaa wanie jgn la malu2..hehehe time tuh mmg tgh hangat ati dengan kata2 yang menusuk kalbu oleh en Z bkn nama sebenar hehehe...stoode dok pujuk ruby, adie n bal g beli nasik hehehe lawak2...nnt ruby nk wat entry zaman2 tuh,tingat la, kenangan kt aspati yang mcm2 hehehe

Saliza said...

ok2 semangat ni nak buat. tp pic folder i x sampai la 6 hahaha. pic folder yg main ade 3 jek. cm ne ek. 1 my picha 1 dbsk 1 korean stuff. nak amik yg mana?

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...