Friday, August 8, 2008

Waiting n copy???

Skrg dh kul 8.10 pm kt jam tgn aku, kt jam sales 8.30 pm dah, tapi kt computer aku 8.04 pm jer baru...mana satu betoi ni??adehhh....Jam kt sales? tu maksudnya aku kt opis lg ler huahuahua....aku tgh temankan kak seli tgu supplier antr barang...supplier tuh byk cengkadak lak adeeeh....aku teman dia pun bkn apa,nk tumpang balik umah akak aku gak agagaga.....

hari jumaat yg mulia ni,elok la aku mengupdate blog,setelah aku meniup habuk2 kt blog ni hehehe...ni sbb busy tahap langit ke tujuh la ni (eh ayat sapa ni ek???) tak sempat aku nk update blog....

sambil dok tgh tunggu kak seli tu~~~aku dok bukak blog2 member2 aku...tgk apa yg derang update kan...pastu aku tertarik dgn cookey heart punya new entry(leh tgk blog dia kt frenlist blog aku tuh..dia ada bg site ni tuk create char or avatar ke boleh la...ni site benda alah tu http://www.sp-studio.de/

pastu aku pun wat gak la satu...main2 n try2...last2 jadi mcm ni tara!!!!
(alamak mcm tiru cookey la hehehe)


alamak, sama mcm pdot x??boleh la tu ek
thanks to cookey sbb new entry, n thanks to flipdark2slide for introduce kt cookey...aku????huhuhu (amek jer yg cookey tuh)

1 orang yang tak busy ^^:

Aida said...

wahhh.. comel... sgt suke.. :D

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...