Wednesday, July 23, 2008

Rini Genap Setahun di eNC

23 Julai 2008...ckp sethn aku keja di encoral ni...pejam celik pejam celik dah setahun wahah...mcm tak caya ja...masa mula2 msk dulu,rs blur giler,apa sebenarnya keja aku nieee huhuhu..lagi pun,time tu,aku br jer abeh PSM,fresh lagi la tuh, tu yg blur semcm hehehe....tgk2 dh setahun dh hehehe...tak bajet pun aku nk berbakti di negeri org ni...tapi rezeki ada di mana2,jgn memilih,pengalaman yang penting....

mcm2 aku dh harungi dlm masa setahun ni...berpindah randah umah (huhuhu time yg agak memenatkan), kena wat benda yg baru (sales),stayback di opis, asek merempat tempat jer (takde pc huhuhu), kena berkomunikasi dgn baik, tak leh bising2 (tu di awal kemunculan aku la,tapi skrg dh boleh dh)..tapi semua tuh aku tempuhi dgn sabarnya, walaupun dlm keadaan yg tak tenang....

thanks to my frens around me,you guys always make me smile n laugh 2gether...and thanks to F bkn nama sebenar agagaga, sbb dia adalah tempat aku melepaskan tension aku dan mendengar suma masalah aku dan juga penasihat dlm memberi segala keputusan aku....

1 orang yang tak busy ^^:

Warnawanie said...

huhuhu selamat...
tak lama lagi nk kawen plak.. hahaha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...