Wednesday, April 22, 2009

Buhsan la weyh...


Menci tul la...
Aku tau la aku baik...
Aku willing tuk buat keja yang di suruh...Dah nama pun keja kan...
Tapi yang aku menyampah nya eeeeeeeee napa mesti aku yang nk kena buat keja bukan atas arahan boss aku??????dah ada anak buah dah, suh la buat, nk gak aku buat..nk gak suh aku..aku tau aku baik, aku buat ja keja yg dia suruh...tapi smpi bila aku nk bertahan???aku banyak keja ni!! (sempat tulis blog gak,tp time lunch jer ok) lmbt aku bg apa yang dia request, dia call.calllllllllllll ja sejuta kali........eeeeeeeee buhsan la....BUHSAN!!!
Pastu ada lak suara2 sumbang nk nyampuk aku marah...nasib la...sorry xsuh masuk campuq pun okeyh....

3 orang yang tak busy ^^:

mo0ney said...

tulah pyh pyh bila wat2 muka innocent babe.suka klcc terus workload.

Uncle Dol said...

lanabusybee
Kesiannya. Siapa suruh buat muka seposen. Buatlah muka seringgit lain kali. heee..

QueenWizza said...

comey kucen tu wpun berapi
heheh

chill out :)

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...