Monday, April 20, 2009

Akibat main game ke ek??

Haaaaih...sejak2 aku memberi perhatian terhadap character game aku, aku rs mcm tak cukup tdo ( bkn rs, mmg xcukup pun ahaahhaha),pastu jadi mcm ralit (leka)...hurm....adakah di sebabkan main game??

Situasi ni berlaku di awal pagi seblm masuk opis...Aku g beli bihun, pastu aku bukak la tengok2 lauk2 yang ada..Pastu sampai la akak tu kata “ Nak tambah lauk apa?” Aku jawab “ Sotong ni”..
Pastu selamba jer la akak tu amek lauk tuh..Pastu baru la aku tersedar..Korang tengok la sendiri pic bihun aku dgn “Sotong” tuh


Tu bukan sotong la ngok, tu kerang agagagaga...Bengong la aku...Macam na la aku pi sebut sotong ni adeeeeh...seb bek akak tu xgelak pun, aku lak yang gelak sorang2 agagaga...Mengong2.....

6 orang yang tak busy ^^:

mo0ney said...

tu dia haih..sampai thp tu skali mabuk game.xtau aku.nanti laki suh bancuh teh jgn p bancuh tongkat ali sudahhh

Zakiah Mohd Saad said...

maksudnya hang tunjuk kat makcik tu kerang la...tapi hg sebut sotong...macam tu ka?makcik tu pun mamai gak la kiranya...hahahaha...main game gak kot...

LanaBusyBee said...

mooney : tu baru sket ja tuh agagaga..eh xpa la kot klu aku bancuh tongkat ali,dah nama pun laki aku agagaga

zakiah : a'a mcm tu la kisahnya kiah..agaknya la kot men game pacmen kt umah dia ahahaha

dang_anum said...

hehehehehahaahahha...kahkahkah....(smbl guling2)....mak cik tu pn sama ja cm hg....mamai gak.....cmna sotong bertukar jd kerang!!!kah..kah..kah...

yesterdayrising said...

amboih,sempat snap exam medsi eh?hihi

an2raya said...

wakakakakaka

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...