Monday, April 6, 2009

aku terkujat ahaha

adeeeh.....ngeri ja aku rasa ahahaha...jumaat lepas, pas aku g masukkan duit sewa umah kt giant bandar kinrara, agak mcm teruk gak la nk smpi ke giant, sbb hujan lebat giler berserta guruh dan kilat sampai gak la kau kt giant tuh....dah abeh selesai segala urusan aku, aku masuk giant, saja nk beli jajan kt anak buah aku..then, dalam kesamaran (rabun malam ahahaha) aku berjalan, dan mata melilau-lilau cari buah-buahan sambil tangan memegang hp (bersms), aku tetiba terkejut...terkejut yg nk terlanggar sesuatu..ni la benda yg aku terkejut tuh



ahahaha, ada ke letak lembu ni di tgh2 jalan, mcm na la aku tak terkejut...pastu besar lak tuh ahahaha...fuuuh semngt...nasib baik tipu, klu tak, aku sembelih dia wat kuah speghetti ahahaha

8 orang yang tak busy ^^:

Fanapicaholic said...

nasib baik ruby je terkejut..
buatnya lembu tu terkejut skali..
tak ke naye je.. :P
hehehehehe...

mo0ney said...

wei..bg hang ym id hang,no hp hang segala kot friendster bley.aku da tukaq no baru ar

StingRay said...

ha ha ha...kita satu taman...aku pun kinrara....

giant kinrara tmpat aku bermain-main..

LanaBusyBee said...

bkn2, kt giant tuh tmpt aku selalu menyetelkan hutang2 dan menghabiskan duit hehehe...aku tgl kt umah sewa di sg besi..umah akak aku kt lestari perdana, sbb tu selalu g giant tu...

Saya said...

oi mak..besaunye mende tuh..

mo0ney said...

wei...lembu tu vogue ar wat gaya cenggitu..mcm angelina jolie aku tgk.cooollll jer.btw,aku citer true story la babe kt blog aku tuh

an2raya said...

wakakkakaa amik ko, si baik tak jatuh lembu tu kena sondol ngan bee

LanaBusyBee said...

fana : tu la ,yg terkejut tuh takut dia hidup gak n terkejut sama agagaga

saya : ahaha, sbb tu eden terkejut ^^

mooney : ahahaha cool la sgt,klu aku ada sakit jantung,piii dah huhuhu

an2raya : haaaih, aku xseganaz ituh hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...