Thursday, July 10, 2008

Xpe try lagi.....

emmm result utk interview dpli dh kuar rini...neves gak aku nk check kan......
pas masukkan no ic.....pastu result dia kuar la mcm ni



aaaaaaaa...tak berjaya pun...aku rasa,sure aku terlalu jujur masa jwb exam retu tuh...ye la,apply KH n ERT,pastu tak minat bab2 letrik,tukang2 kayu muahahaha...sbb tu la kot tak dpt...takpe la...thn depan ada lagi...try lagi...ada sorg member aku lak ni,dia dh dpt,pendidikan islam,pastu rs mcm tak mo g interview lak...adeeeh,wat penat balik kg amek exam,g je la try...mana tau nasib baik,rezeki anak ke kan hehehehe.....emmmm tgh tgu KPLI lak ni...tapi aku tak harap la dpt,sbb mtest susah...tgu je la

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...