Monday, July 7, 2008

My Besday ^^

Alamak br nk update ke pasal besday aku ni??dh belated sgt dah...takpa la tuh,kira cincai la kan hehe...

Tahun ni celebrate besday dgn incik pdot ler,sapa lagi hehehe...alamk celebrate ke dh tua2 ni ???boleh la....besday aku jatuh hari jumaat...tapi aku amek cuti time tuh,lari balik kg agagaga...
so besady thn ni aku rasa besh gak la...first time celebrate dgn pdot wlupun dh 2 thn kawan,kali ni dia tak lupa besday aku...besh2..thanks ek >.<...
"BOBOS" pemberian pdot...kononnya pengganti dia la tuh ngeeeee~~~

thanks to fara for tudung, kak ziera for rice cooker (advanced present), and kak seli for always help me (ni yg paling berharga aku rasa huhuhu terharu rs ~~~)

umo dh 24 ni...harta lum ada lagi nih..aiyakkk,mcm na ni ek huhuhu..thn depan dh 25 dh...emmm thn depan punya cita,thn depan la PK hehehehehe, "janji ptptn kita kena bayaq" kata abah aku....hehehehe

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...