Monday, July 7, 2008

Apa yang buatkan aku jadi LanaBusyBee nih????


Ha pic di atas tu adalah white board kt dept sales...tgk betapa byk tender yang dimasuk,n nama yg dibulatkan tu nama aku la tuh...tu la sebabnya aku menjadi lanabusybeeeeeeee huhuhu...mmg busy giler start bulan 5 smpi la ke awal bln 7...skrg dh tak sgt dh....ada gak staff yg ckp,selama ni tak penah2 white board tuh penuh smpi mcm tu sekali...alhamdulillah la,skrg tender tu suma dh di select all and delete hahahaha....(maksudnya dh smpi dateline n dah antar dh pun)...fuh berjaya gak kami suma (team sales dan yg terlibat) menyiapkan tender yg byk tuh...syabass bete agagagaga

3 orang yang tak busy ^^:

Internet Guru said...

Hey there!First: I want to congratulate you for your blog!You did an amazing job!But it's important to keep up the good work and don't become lazy.You started a good project,continue it!
Second: My nick is "InternetGuru".Nice to meet you!
P.S: Please put my blog on your favorites: www.personalresource.blogspot.com

La Vicentini. said...

humm.. very interesting your blog! u r from malaysia... :D i have a frnd who lives there!

Saliza said...

iyah2 aku masih bz di sini haha adeih lapar la

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...