Thursday, July 10, 2008

wat blog ni poyo???

adeeeh...nak rasa hangin gak la bila ada org ckp wat blog ni poyo......What the@!#!%$%^!$????
emmm aku dok tny pak google....apa salahnya nk jadikan blog tu sebagai blog personal kita kan....klu takmo baca sudah la...tak de org nk marah pun...
ni pak wiki tlg jawab

Personal blogs
The personal blog, an on-going diary or commentary by an individual, is the traditional, most common blog. Personal bloggers usually take pride in their blog posts, even if their blog is never read by anyone but them. Blogs often become more than a way to just communicate( ni la time nk berkomunikasi pun kan); they become a way to reflect on life or works of art. Blogging can have a sentimental quality. Few personal blogs rise to fame and the mainstream, but some personal blogs quickly garner an extensive following. A type of personal blog is referred to as "microblogging," which is extremely detailed blogging as it seeks to capture a moment in time. Sites, such as Twitter, allow bloggers to share thoughts and feelings instantaneously with friends and family and is much faster than e-mailing or writing. This form of social media lends to an online generation already too busy to keep in touch(tgk! supaya hbgn sesama insan tak terputus kan)
so...takyah nk mengata org poyo ke apa ke kan....takut diri sendiri tu yg poyo....

6 orang yang tak busy ^^:

Saliza said...

x de poyo la. kalo x mo baca sudah. dah baca peh tuh kata org poyo apehal haha. alamak emo la plak.

Warnawanie said...

Ekceli orang yg ckp tu laa yang "POYO"..

betul3.. taknak baca sudah ler... nak sebuk n komplen2 ape kes kan...
kesian betul laa orang tu rubi...

encik bha said...

apa susah...
kn ada butang DELATE"...
kasi padam je..org yg komen POYO tu...

zAKiah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
cookey said...

poyo?
suka ati ar...org punya blog org punye suke..cbuk je..dia tu yg tatau nak tulih apa kat blog dia..eleh..jeles la tu..hahaha~~jeles..hahaha~~~

Aida said...

kebiasaanya org yg mengata org lain poyo dia semesti nye lebih poyo..

yg dia g poyo bace blog org lain watpe?? pastu nak sibuk2 poyo comment lak tuh..

nak jadik silent reader, duk diam2 je la kan??

hehehee, :D

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...