Wednesday, January 11, 2017

Tak perlukan makeup remover lagi dah!!!

Hiii semuaaa....aku ni memang konflik identiti hahaha...sat aku bahasakan "aku" sat bahasakan "lana" wakaka....so aku rasa macam lebih selesa menggunakan aku...xpalah baru best kan...mcm diari hehehe..

So yeaaah ini  adalah entry pertama untuk Tahun baru 2017 ni, hahaha...last entry bulan 10, 23 haribulan, belum beranak pun lagi...banyaknya nk update, bukan apa senang nanti nk belek2 baca, mengimbau nostalgia wakakka...

Ok, berbalik pada entry sebelum ni, iaitu Entry Makeup Remover yang best tu , dan sekarang aku dah jumpa pencuci muka yang complete dengan Makeup Romover....

Apadia ooooooiiii????


Taraaaaaaa





Mula2nya aku tak percaya yang betoi ka Organic Facial Wash ni boleh berupaya untuk menanggalkan makeup di muka...dan yessss hampa kena tengok video ni hehehe

Sila clik link ni naaa

Hahaha... tu membuktikan aku try untuk menanggalkan eyeliner avon tu (memang susah gila weh nak buang eyeliner tu), dan terbukti Organic Facial Wash Geeboo mampu untuk menanggalkan makeup di muka....

So lepas ni, pi mana2 bawak Organic facial Wash ni saja lah, xyah risau nk tanggalkan makeup lagi kalau nk bersolat. Beatkan..

Harga? RM59 sahaja ^^





0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...