Thursday, April 14, 2016

Tropika Baby Herbal Cream Best!!

Yes...seriusly mmg best...tetiba aku review produk plak kan hahaha...tapi review ni xberbayar pun, ikhlas aku puas hati sendiri...

Mulanya beli sebab untuk fatia, sbb dia kena selsema...asek sedut hingus ja, tapi tak mau kering....so aku try la baby herbal cream ni, sapu kt dada dia, belakang badan dia, Alhamdulillah, sangat membantu...selsema cepat ja kering, atas kehendak Allah jugak...kita berusaha kan...

Pastu ada haritu, aku dah risau, awat fatia xmau membuang lagi ni, makan kemain banyak lagi....so aku sapulah kt perut dia lepas mandi pagi tu...mai tengah hari, hah dah membuang dah...serius best...bau cream ni mcm berangin2, macam gula2 hack yg oren tu hehehe....

Ada la 3 minggu lepas rasanya, fatia dekat 2 minggu jugak lah beringus, masa tu cream ni missplace, aku lupa letak kt mana...last kesian asek meleleh2 ja hingus fatia ni, aku cari gak, kalau tak jumpa aku dah tekad nk beli lain dah...sekali jumpa, terus sapu2 kt dada fatia, blkg badan dia, Alhamdulillah, esoknya dah makin berkurang hingus dia, lepas tu kering...lega rasa...

Cream ni ada virgin coconut oil, rasanya fungsi dari vco tu la kot kan...

So aku recommended kalau korang ada anak kecik, wajib ada cream ni...tapi jangan beli la kt aku, aku xjuai pun hahaha...

Harga dia dalam rm39.90 ja...tahan lama...oklah berbaloi...

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...