Thursday, December 18, 2014

10 Bulan !0 Hari

Ini adalah entry lama yg simpan dalam draft hahaha...publish je la...

Holla ^^....sibuk sangatkan hujung2 tahun ni...semua pakat nak buat signboard, nak habiskan duit....so tempiasnya sampai jugak kt kedai aku keja sekarang ni ha hahahaha....sampai nak update pasal anak pun tak dan....

Sorry fathia, ibu xdan pun nak update bila gigi first tumbuh, tgk2 dah ada 4 putung gigi dah hahaha....masa fathia 10 bulan 10 hari, (17 Disember) baru-baru ni, fathia baru boleh berjalan dalam walker....excited ibu, fathia dah boleh bawak walker dia hahahaha....sebelum ni, tak reti nak gerak2kan kaki dia, dok statik ja la kt ctu hahaha, lawak betoi....nak ikut orang, dia depakan tangan ja sambil merengek, kaki tu macam di rantai hahaha....pengasuh kata, berkat makan kentang kot ni, terus nak jalan dalam walker, dah boleh jalan, dia xmo dah la duduk dalam walker, kira nak jalan ja dalam walker tu hahahaha...ayah dia kira nak beli walker 1 lagi letak kt rumah, amboi ayah, tau la dapat bonus pun :P

sebenaqnya kan, aku rasa macam baru sangat dok bawak fathia pi cucuk amek darah kuning, tup tup dah 10 bulan dah wohaaa....cepatnya masa berlalu....gambaq sentiasa ja snap, takut ketinggalan perkembangan fathia hihihi....

hurm...tu je la nak update hihihihi....


0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...