Sunday, June 8, 2014

Shopping baju fathia is on!!

Hahaha betul la kata kawan2 aku...kalau ada anak perempuan, macam2 kita nak beli baju, atau aksesori nk dress up dia...sampai suami aku kata, "dah banyak kot baju fathia"...bukan apa, geram lah...lagi2 kalau warna pink hehehe...

Kt dalam instagram, punya banyak baju2 baby, kena pandai survey sama ada mahal atau murah ja....ada headband cotton knit tu, yg style knot tu, satu ja rm14, gila kan, tp demi untuk anak, nafsu shopping seorang ibu mana boleh tahan kan hahaha (poyo sgt ayat tu kekeke)

Selalu aku beli dalam lelong.com.my...ctu boleh compare harga...latest aku beli jump suit, 3 helai rm45, jenama next, klu luar, sehelai ja dah rm26 uhuuk...yang tak bestnya beli online ni, xleh pilih kaler apa, design apa (kt lelong ni ja la, sebab tu murah kot) tapi still ok lagi, buat pakai tdoq ja pun haaa...lagipun, aku bukan artis, anak nak kena baju mahal2 n cantik sepnjg masa kan hahaha...pki ja baju smpi lusuh, smpi dah ketat, ibu beli lain yer thia ana, ibu mmg suka shopping!! hahaha...

Nak beli byk2 pun, kena tahan sabaq sket,boleh tahan cepat membesar gak thia ana ni...masa check up 3 bln, berat 5.2 kg, tinggi 62 cm...hurm...jgn cepat membesar sgt thia ana....ibu xpuas nak gomoi2 lagi ni hehehe...ni dah masuk 4 bulan...xtau la berapa berat dia...dh makin semangat ni hehehe...

Ok, dah la tu, aku belanja gambaq thia ana yang latest ^^

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...