Saturday, April 5, 2014

Casing Comel dan murah ^^

Comel tak casing hp aku ni? Abaikan model terlebih interframe tu hahaha...

Sebenarnya dah lama aku dok mencari casing yang getah ni...nama dia Soft Silicone....boleh di lentur...texture dia macam getah tu ha...aku berkenan sebab dia boleh protect kalau terjatuh ka kan, sebab dia getah, so xdak la terkena LCD hp kita...

Lagi satu design dia sangat comel hihihihi....Nak beli kat mana? sila la like page ni ya Casing Hp Terkini
Harga yang ni aku beli RM38 kalau tak silap...huish memang puas hati ^^...ada lagi satu, nanti aku upload lagi ^^

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...