Saturday, May 4, 2013

Selamat Mengundi - Kekalkan Kesejahteraan Kedah ^^


Lamanya aku tak menulis...kali ni tak mau lepaskan peluang nak share pengalaman PRU13 ni...fuh, lagi 1 hari lagi nak mengundi dah...abah sibuk siang dan malam...rumah meriah dengan anak saudara, sebab kakak aku balik mengudi untuk pertama kalinya di sepanjang umur dia 37 tahun ni hahaha....

meriahnya terasa pilihan raya kali ni...masing2 mahukan perubahan, malah ada juga yang mahu kekalkan tampok pemerintahan....aku lak, busy seharian bekerja 10 hingga 7 ptg untuk menyiapkan banner dan juga streamer....macam2 banner politik di hantar untuk di print kan...kadang2 terasa macam kena jadi TV3, bila kena buat benda yang tak betul , tapi terpaksa kerana tugas...maafkan daku....tapi tak dak la teruk sangat pun :P hehehe

oklah...xtau nk tulis apa...sebenarnya nk share gambar my nephew kt atas tu ja hahaha... abah aku kata "kalau nak ikut wan, pi pakai topi tu kaih" hehehe semangat !!

p/s : tahniah buat kedah yang cuti pada hari ahad ni yehooo dan juga selangor yang cuti hari Isnin nanti ^^

tak bestnya, aku bekerja esok di hari sabtu :(((


1 orang yang tak busy ^^:

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak tudung dan shawl2 yang menarik dari HV collection.Jangan lupa follow juga ye.. =)

Terima kasih
http://hijab-valley.blogspot.com

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...