Sunday, April 14, 2013

Lirik dan Lagu "Lelaki" by Yuna

Hai all....hurm...aku tgh addicted dok layan lagu tebaru yuna ni...tajuk Lelaki...


mcm biasa, suara yuna yang semakin matang, vocal yg memang world class...

tengok, lelaki curang pun ada lagu best kot hahahaha

jom tengok lirik dia...aku dengar dan salin balik tau, siap pause pastu play, pastu salin kt buku, gigih..ya la, nnt korang gak nak cari nak sing along kan hehehe....satu baris ayat tu aku tak berapa jelas...korang tolong komen eh ^^ * thanks to Kifly Mally ^^

---------------------------------
Lelaki by Yuna

Kau fikir kau siapa
cinta ini kau buang saja
ku tak perlukan memori
dan kau tak perlu kembali

kau fikir ku apa
siang malam engkau yang punya
kau datang dan kau pergi
kau buat aku begini
oh lelaki tak guna
ku berikan semua

Banggakah dirimu
kekasihmu sahabatku
rupanya selama ini
dia menaruh hati

kadang kala aku terfikir
kau berikanya janji yang sama
engkau katakan padaku oh
sepuluh tahun yang lalu
oh lelaki tak guna
ku berikan semua

ini rupanya kau balas kembali
semuanya yang ku beri
tak pernah mencukupi
kau bukan lagi yang aku kenali
perempuan sepertiku tak ingin bersamamu
dahulu kau bukan begini
kau hancurkan hati
ku yakin dahulu kau bukan
lelaki tak guna
ku berikan semua

p/s : kalau nk copy, please credit blog lanabusybee yeaaah ^^...penat dengar pause salin tau kekekeke

4 orang yang tak busy ^^:

luqman zakaria said...

thnx for the lyrics..hehehe

Kifli Mally said...

(tang part ni tak jelas hahaha) dirimu

Banggakah dirimu

LanaBusyBee said...

@luqman : no problem ^^

@kifli Mally : tq dude ^^

wan.neeza said...

nice! haha lirik lagu ni buat saya ketawa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...