Thursday, February 12, 2009

Baju sempena celebration

Iyaaah....aku kembali mengapdate blog ini setelah seminggu tidak menulis...almaklum la pengolahan bahasa aku ni kan kurang bagus agagagaga...seminggu lepas, cuti thaipusam..biasala malaysia truely asia, so cuti la suma pun kan,kecuali negeri kedah,kelantan..terengganu aku tak sure huhu...hurm, kiranya keja 4 hari,cuti 3 hari,wahah besh kan hehehe...tapi mcm biasa la, hjg mgu aku di abehkan dengan bermain permainan komputer atas talian ngeeeee~~~~masa aku bukak website sekolah (ranonline punya website la tuh), aku tgk GM ada bagi 1.5x experience dari 6 hb hingga 10hb yehuuu...oklah tu..leh aku leveling habis-habisan hehehe...
Hari jumaat pas balik keja, terus aku subscribe daily broadband..tgk pt mcm meriah ja, terus on ross satu hari hehehe...tapi tgh syok leveling asek kena PK ja hampeh tul huhuhu....costume yg aku pki skrg ni yang CNY punya...klah, dh nama tajuk entry pun baju celebration, so tgk la baju yg dpt free ni sempena perayaan di malaysia ni hehehe...kecuali thaipusan ja tak dak apa2 baju


Ni time krismas retu...siap ada pokok krimas besaq tuh....


ni Baju krismas yang dapat..Kak seli,akak pasan x,baju ni mcm baju Jewelry masa show krismas tu kan hehehe...


ni lak bodyguard aku masa leveling..depa memang take care aku tak bagi mati hehehe..tq guys...


ni plak baju masa CNY...Nama baju ni Korean Costume shirt

wit my deary...baju dia tuh baju kebal dh tuh, pastu nk gak pki costume korean shirt gak



ni aku kt NPC...kt cni la nk tukaq baju korean tuh...yg lelaki tuh nama dia John, yang kanan tuh Jane

hurm...ni lak time aku kena marah dgn my deary huhuhu.sampai aku nangis2 betul gak la ahaha..tensen tau,tgh syok main kena Pk,pastu kena marah lak huhuhuhu....pastu member2 dia fly kt dia,mai kaco kami...seb bek aku tak kena zp zzzzzzzzz,jgn me low lvl and noob

ahahaha..ni lak "mama musang" and "papa musang"..haaaih jadi gheja sungguh...sbb member2 pdot ada keluarga panda..so dia nk wat keluarga musang lah hehehe..layan kan ajeee,dpt free ^^

Haaaaih, gila la aku main game hehehe...hurm bila la lagi kan nk main game mcm ni...kang nnt dh kawen ,xdak dah mcm ni <------ bila la tuh ek huhuhuhu

nota kaki
GM : Game master
CNY : chinese new year

2 orang yang tak busy ^^:

Saliza said...

nasib baik la aku paham game ni. kesian la kat org x paham. weih nak jugak terapkan unsur2 korea tu hamik la haha.

LanaBusyBee said...

ahahaha, tak pa akak,klu depa tak paham, depa pi baca entry yg len hehe...ni kawan2 game yang on9 sekali saya pun dh baca blog sy nih hehehe...asek A.F.K nk baca blog saya hehehehe..saya tak terapkan pun unsur2 korea tuh, dh mmg ada agagga

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...