Saturday, February 14, 2009

RFC kini lebih banyak cawangan akan di buka!!!


Wahah...mcm di bayar ja blog aku ni tuk wat promotion hehehe....pdot la dok cita kt aku,kata RFC dh bukak dh kt Alor Staq,kt Shahab Perdana (terminal bas Alor Star)...Dia kata, kakak dia pi dah dua hari, tapi tak leh nk pi makan lagi,sbb???orang ramai gila...MasyaAllah, sambutan yang sgt hebat...ala biasa la kan...skrg kan suma tgh boikot fast food yang Israel tu kan....so kiranya ni salah satu alternatif la ni...pastu aku tengok2 la kt website Dunia Herba HPA, pastu ada entry yang berbunyi mcm ni :

Tahun ini bukan 1, bukan 2 RFC yang akan dibuka tapi lebih 10 buah restoran lagi akan dilancarkan. Berikut adalah senarai lokasi RFC baru:

1. Cawangan Alor Setar (Feb )
2. Cawangan Pulau Pinang (hujung March)
3. Cawangan Laguna Sungai Petani (awal april)
4. Cawangan Ipoh (awal april)
5. Cawangan Kulim (awal april)
6. Cawangan PJ (awal mei)
7. Cawangan Bangi (awal april)
8. Cawangan Kluang (awal mei)
9. Cawangan Kuantan (awal mei)
10. Cawangan Kelantan (awal april)
11. Cawangan Kangar (hujung march)

Walamak, cayalah...baru petang tadi MR K dok sembang dgn MR A pasal RFC nih...aku pun menyampuk gak sket2 ahahaha...rupa2nya mmg nk bukak cwgn smpi kt cni dah..tapi kt KL takdak la wes...huhuhuhu,kena pi Bangi la mcm ni....PJ mcm jauh la plak haaaih...xpa2, nnt aku balik kg nek bas kan, ahahaha leh singgah ja mkn kt shahab perdana...pdot nk mai amek aku lmbt pun tak pa agagagaga.....

11 orang yang tak busy ^^:

Warnawanie said...

nape takde kat kl eh....
takkan nk kena turun aloq setaq kot...

fazz said...

belanje arr

LanaBusyBee said...

wanie : tu la,bakal di bukak tu mcm dh dekat kan...sabaq ja la no hehehe

fazrin : eheh, org yang byk dpt projek amek gambar ler kena belanja hehehe

Mohd Naim said...

aku dah makan dah RFC nie, masa cuti raya cina aritu kat SP...mmg best..ayam macam best lagi dari KFC..sebab ayam dia ternak secara organik kot..cheezy wages dia pun sedap...ayaq radix cola pun boleh tahan jugak...cuma fries dia tak best sangat la..xmacam McD

oreall mmmg boleh menandingi KFC la...nanti aku nak makan lagi =)

LanaBusyBee said...

hang ni mesti tak baca entry aku yg tahun lepas ni hehehe http://lanabusybee.blogspot.com/2008/08/rfc-vs-kfc.html...

Alyda Ali said...

wahh nak buka kat bangi ek...akak la org pertama yang akan g ni...

Ee said...

bagus gak nih nk bukak kat bangi. bosan le KFC aje

hamba said...

BAKAL dibuka kat shah alam...

hahah... tunggu.. hidup HPA

Anonymous said...

just extra info
bulan dpn buka kat kepala batas...kat bandar putra bertam..dekat ghumah zafir
seronok le mamat tak makan nasi tu...

Framestone said...

dtg je la PJ..dekat pulak dgntempat kite..tp hujungmgu je la ade kat sane

Kimizo said...

yo

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...