Thursday, April 10, 2008

Hari Sabtu yang penat

5 hb April yang lepas,ari Sabtu, aku ada pi xam SPA..fuhhh ramai gak orng yg amek exam tu...emmm ni la 1st time aku amek xam tu...ramai gak kengkwan masa sekolah tu aku jumpa...mcm reunion lak rasa hehehe...antaranya ialah
1. Kak Joe (aziela) - Sek Men Teknik Balik Pulau
2. Lyn - Jr aku kt Sek Men Sultanah Bahiyah
3. Rosma - xmate Kolej Matrikulasi Perlis, dan memerangkap opismate aku kt encoral
4. Kak Ela - xmate aku kt Utem dan housemate aku sekarang

emmm..xam kt Kolej Matrikulasi kedah,Changlun..aku pun tak penah tau kt mana kolej matrik tuh...tq to Mr F sbb bg info,sbb abah pun tak tau kt na..pepagi lagi abah antaq aku kt Langgaq,so rose a.k.a rosma dh tgu aku kt langgar dgn kereta barunya Persona Nongrata hehehe..tima kasih ros sudi tumpangkan aku...

seb bek la aku tgk signborad kt tepi jalan,jumpa gak akhirnya..tapi nk cari dewan kami confused gak..last2 jumpa dah...dh la msk dewan lmbt..besa la pempuan,bila dh berjumpa geng lama,mesti byk benda nk sembang hehehe

first paper sahsiah...aku guna pencil petik a.k.a picit (sama ja),tu pun sepupu aku punya..tu yg lmbt nk menghitamkan kt kertas omr tuh(kak seli kata,pengajaran ayat nnt guna pensil 2b)..byk gak la soklan shasiah aku tak sempt nk jawab...mai pki tanda ja...tapi aku tak tau pun soklan apa huhuhuhu...nnt kantoi ja waaaaaaaaa...

pastu soklan pasal minat lak..aku jwb cepat2 la...takut tak sempat...semua pun aku jawab tak..apa yg aku minat?huh...
bab pengetahuan am lak,aku bantai ja...aku mmg tak study papa pun...ingt gitu2 ja...
kt soklan math,my fav subject,mmg besh..bersungguh2 aku jawab..tapi tak sempat dowh..40 soklan,masa 45 min jer...10 soklan gak aku takdan nk jawab,so tanda je la hukhukhuk...pastu kepala aku dh berdenyut2 dah...

last paper bahasa inggeris dan bahasa melayu..of course la aku jawab bahasa aku dulu hahahaha...bila tang bahasa inggeris ,aku dh jadi malaih...aku aku pun dah mcm jem ja...tanda ja apa yg patut...mmg tak larat pikiaq dah...

pastu aku balik,ros antaq smpi tepi jalan umah....makasih yer ros...smpi umah,pas maghrib ja,aku terus lay down smpi la kul 11..bgn2 of course la AF dah abeh..mak aku la habaq yg lufya n naim terkuaq mgu ni...af6 kali ni mcm tak menarik minat ja pun...tu yg tak kisah sgt klu termiss...

pastu kul 1 aku tdoq balik...muahahaha mmg letih sgt ari tuh....

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...