Wednesday, December 24, 2008

Anak Sedara ku....


anak sedara aku yang first ~~ Nureen Qistina a.k.a nulilin- 18/02/2003 - 5 Tahun
(dia ni kalau bercakap, mengalahkan org tua tau huhuhu...jenuh nk melayan...)



anak sedara yang kedua ~~ Muhammad Hadif a.k.a Didif - 26/05/2006- 2 Tahun
(dia ni lak,ada perangai baru,nangis malam2 haaaiz, tapi bila tanya,dia tak pandai nk bgtau,sbb dia tak boleh nk cakap lagi...malas tul hehehe)



anak sedara yang ketiga,yeaay- 22/12/2008...sebenarnya entry ni untuk dia...welcome to family dear...belum decide nama lagi....tapi babah dia dah nk bagi nama Ishak..tapi lum confirm lagi...nulilen lak sibuk nk letak nama danish hehehe,dh tentu mendapat tentangan dr babah dia ahahaha...anak sedara kali ni aku rasa mcm besh sgt, sbb ikut muka mak dia,chumel sgt...mak dia muka mcm aku, so boleh la ek chumel mcm aku ahahaha <----pasan la mak ngah ni hehehe

3 orang yang tak busy ^^:

MohdNaim said...

comelnya yang atas sekali tu..

fazrin2211 said...

anak sendiri mana?

LanaBusyBee said...

naim : tu model wannabe tu aahahaha

fazrin : sabaq la hehehe...bakal abah pun lum mai masuk meminang lg nih ahhahaha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...