Thursday, December 18, 2008

aaaaaaaaaa aku mengalami tekanan!!!


aaaaaaaaaa....ahahaha saja ja nk luah dalam blog ni...tapi aku memang sangat tertekan dan sangat la jelezzz huhuhu...apa sebabnya ni?? ahahaha, mesti korang akan ingat small matter ja bg korang...tapi bg aku tak....aaaaa ranonline dah kuar episod yang ke 6 (ep6)...giler gempak la...semua kengkawan games aku dah up lvl dgn jayanya,termasuk la pdot,dia pun dh leh g prison dah, lvl 170...aku?wawawawawa sedih sangat...aku baru level 41 huhuhhu....jenuh nk kayuh nih adeeeeh haaaaiz.....hari ni 18 hb disember 2008, maka bermula la episod baru ranonline ep6 huhuhu...siap dah ada event double xperience start kul 12 tgh hari tadi sampi la ari ahad ni...aaaaa aku nk main ranonline....aaaaa tertekan la....emmm sabaq ruby,sabaq.....nnt dah masuk stimix, tau la ahahaha....klah, kt bawah ni ada bebrapa screen capture yg membuatkan aku rasa tertekan huhuhuhu....

ha tengok la tuh..new extreme class..."Due to tremendous training, they have reached supremacy level, thus gaining the access to all kinds of weapon and skill. With various offensive weapon, you can choose to use the close-combat techniques, swords techniques, bows for long-range techniques and magic techniques within the same character <---- besh giler part ni."
tapi kena level 190dulu in a single character, Extreme class akan unlock and player are able to choose this class at the “Choose a class” window. In addition, Extreme class gain 4 stat points and 2 skill points per level, thus making them superior to normal class.<-------- aaaaaa tekanan2..aku baru level 41 ja ni...id lanaluv pun baru 89 huhuhu.....
ha tgk lagi tuh....pelbagai jenis weapon la...haaaaizzzz


ni skill baru untuk qiqong a.k.a magician a.k.a healer...tapi kena lvl 157 dulu la huhuhu....41 to 157,need 116 level to go huhuhuhu.....

yeaahh...new item pun besh2...ni utk hat...biasa la,boleh shopping2 gak...topi2 ni suma akan tambah defense and attack kt character kita nnt...harganya ialah 60 rosso = RM6.00...
emmm khas tuk kak seli,akak tgk yg sy bulatkn merah tuh, yg winter hat red tu kan, mcm rambut jae joong la kan ahahaha...pastu yg turban hat pink tuh, mcm dbsk pakai dlm rancangan happy together tu kan <--- eh betul ka nama rancagn tu ek?hentam saja la hehehe...

itu lah penyebab nya yg membuat aku tertekan hihuhihu.....org TM!!!!!!!!!!!!!! cepat la pasang line tepon kt umah aku...dh berbulan2 aku tunggu nih huhuhuhuhu
* sumber gambar dari website ran my rosso

5 orang yang tak busy ^^:

Alyda Ali said...

hampehkan org TM ni..akak pun dh berbln register tak pasang lg...alasan kabel tak byk ken Q..akak rasa klu cam ni punya Q dh sampai london dah...

Saliza said...

tu la korang org kata dah pi tmpoint yang berdekatan ngan kws umah jgn register kat agen2 nih lambat. korang x mo dgr. xpe2 korang chase jek org tm tuh tepon hari2 set alarm setiap kul 10 pagi jek tepon tny cm ne. kasi depa berbulu ayam sket. kene wat cm tuh depa nih. sengal.

Cik B huhu mmg la cam Jae Joong *love love* ha yg topi bulat2 tepi tuh nama nya topi sauna hehe. betul dah la tuh citer happy together. hehe. ala nak main gak la cm nih. tp papa dok promote WOW kat sy. sbb sy selalu citer awk giller die nak suh sy jd giler plak. x yah la kot nnt dedua giller sian haris. biar la sy giller korea jek.

p/s: kekwn pas nih kalo nak cr cik B cr la kat cc depan opis tuh ek haha

LanaBusyBee said...

kak ida : tu la kan...memang hampeh...arini,sy nk call kejar derang lagi....

kak seli : ok2,len kali sy nk pi tmpoint je la hihu...mmg sengal...

eheh betul ek,hehehe...a'a tak yah la akak,tak sesuai akak giler game,kang nnt akak tak ckp tdo mcm sy (padahal akak pun sama layan korea kan) ahahaha....pasni,sure haris ckp mcm ni " mama jgn la kacau, haris tgh on ross ni " ahahaha...nasib baik la time lunch sy kena jaga kt receptionist,klu tak, kt cc bawah tu la sy lepak ahahaha...

Warnawanie said...

addicted to game betul la ruby ni...

ruby, bile nak bawak kite jenjalan dgn kete baru :-P

LanaBusyBee said...

jom wanie jom...boleh jer...bila wanie free?hehehe, tapi wanie kena bgtau jalan la ahahaha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...